The Spa at Mandarin Oriental, Barcelona Barcelona

Compartir

Dissenyat com un lloc de serenitat absoluta, el nostre famós Spa ofereix una àmplia varietat de teràpies i tractaments holístics.

Creat com un oasi de tranquil·litat al centre de la ciutat, l'Spa és possiblement l'espai més serè que es pot trobar al centre de Barcelona. Amb un emplaçament relaxant al costat de l'hotel, l'Spa és un lloc per equilibrar el cos, la ment i l'ànima.

Una vegada que l'acompanyin a la seva sala de tractament privada, podrà desconnectar del món exterior i començar un viatge cap a la relaxació total. A continuació, amb un repic suau de platerets tibetans, començarà la teràpia.

També alberguem un dels estudis del famós podòleg Bastien González, el Pedi: Mani: Cure Studio. Els seus terapeutes practiquen un mètode exclusiu de cura podal, amb pedicura, tractament d'ungles i massatge, que li proporcionarà un esplèndid tractament relaxant i una manicura i pedicura perfectes.

Per aprofitar la sala de vapor oriental i l'àrea de relaxació, convidem als hostes a arribar 45 minuts abans de l'hora del seu tractament.

Destaquem...

Fem la Ruta del Tram pel Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Escapades en família al Baix Llobregat

12/09/2019 - 22/11/2019

Llegir més...

Visites familiars al Palau Güell

08/12/2019 ...

Llegir més...

Fira avícola de la raça Prat a El Prat de Llobregat

13/12/2019 - 15/12/2019

Llegir més...

El Palau Güell secret

21/12/2019 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!