Oferta! Room Escape Barcelona - Activitat amb amics o familiars

Compartir

Veniu a gaudir aquest estiu en algun dels nostres 4 jocs amb els amics o la família. Estem oferint descomptes interessants pels grups que vinguis des de la web de femturisme.

A The Rombo Code Barcelona comptem amb 4 jocs, en ordre de dificultat: Casanova, L'Última Funció, Tras el Espejo i l'Arca de Dalí. Els quatre jocs tenen capacitat màxima de 7 persones per sala, però dues d'ells compten a més amb una altra sala duplicada per a fer modalitat competició per a grups grans (fins a 14 persones). Aquests jocs són Casanova i L'Última Funció.

On estem?

Ens trobem en la C/ Padilla 353. L'estació de metro més pròxima és Sant Pau Dos de Maig (Línia 5). El pàrquing més pròxim es diu Dinamis.

Per a reservar: 

Cal entrar en la nostra web on teniu l'explicació de les temàtiques perquè trieu la que més us agrada i veure la disponibilitat horària i de dates. Cal seleccionar un joc, una data, una hora i un nombre de jugadors (mínim 2/màxim 7 per a una sala i si són dues sales mín. 8/max. 14). Si no sabeu quants jugadors seran exactament, podeu fer una paga i senyal de les sales per la web i pagar la resta el dia de l'activitat (la paga i senyal són 25€ per una sala i 50€ per dues sales). Si teniu clar quants sereu podeu fer el pagament del total. 

Podeu aplicar el descompte de VUELTA10 direcament a la web o si ens contacteu per mail, trucant o per whatsapp al 640 16 23 94.

No t'ho perdis!


També et pot interessar: Fem un Room Escape?

Destaquem...

Descobreix l'Associació d'Hostaleria de Girona!

Llegir més...

Els secrets que amaguen els pantans

Llegir més...

Agenda

Efímera a Santa Perpètua de Mogoda

18/07/2024 ...

Llegir més...

Efímera Estiu a Santa Perpètua de Mogoda

18/07/2024 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!