The Rombo Code Barcelona

Compartir
Carrer de Padilla, 353 Barcelona
Trucar 640 16 23 94
Contactar barcelona@therombocode.es
Veure vídeo

Reserva online

The Rombo Code és un escape room de Barcelona, situat molt a prop de l'Hospital de Sant Pau i la Sagrada Família. Amb les seves 6 sales, l'escape room té una capacitat de fins a 42 jugadors per sessió, cosa que ens converteix en una de les millors opcions per venir amb grups grans de famílies, amics, escoles o empreses.

Si tens ganes de treure el màxim rendiment al teu cervell i gaudir resolent enigmes i proves per poder sortir del joc, segueix llegint per veure les millors opcions per al teu cas.

  • Fins a 14 jugadors, Mode Competició (Rombate 7 vs 7): 2 equips, 2 sales idèntiques i 1 sol guanyador. Només per als més valents. Adrenalina i diversió al màxim exponent amb aquesta proposta en la qual a més de lluitar contra els 60 minuts per sortir de l'habitació, ho fareu contra l'altre equip. Aquesta modalitat està disponible en 2 dels nostres jocs, que són L'Última Función i Casanova- la fuga de Barcelona. Es tracta de jocs dinàmics i amb moltíssimes proves que els fan perfectes per grups grans. El producte estrella del Rombate, només és apte per aquells capaços d'aguantar la pressió de veure's derrotats pel seu propi grup de companys.
  • L'Arca de Dalí: The Rombo Code ens porta a la costa de Cadaqués per a recuperar un quadre perdut de Dalí. Si vols més detalls, haureu de posar les armilles salvavides i pujar a la zòdiac... només els millors tripulants ho podran aconseguir. Joc amb capacitat de 2 a 7 jugadors.
  • Tras el Espejo: Has fet alguna sala sense cadenats? Doncs si no és així, haureu de vindre a posar a prova el vostre enginy. El repte és doble, ja que els objectius no són clars, i per això és un joc especial. És el repte més complicat, però no impossible, per equips d'entre 3 a 7 persones.

Tots els nostres jocs es poden adaptar a grups de joves escapistes, ja que a partir dels 8-9 anys acceptem grups de nens i nenes petits perquè puguin jugar sols amb la nostra ajuda. Sense elements de por o inapropiats per a ells, els nostres monitors guien la sessió des de dintre de la sala per a garantir una experiència que recordaran sempre i amb la màxima seguretat.

Activitats per a escoles

Actualment disposem de diverses sales a les nostres instal·lacions (prop de la Sagrada Família) i un espai comú d'uns 50 metres, així podem donar servei a grups de fins a 42 alumnes cada hora. Amb el grup que no està jugant, realitzem una activitat complementària opcional a la zona comuna, segons l'edat dels alumnes, dirigida per un monitor nostre.

Altres grups opten per anar a un parc proper i els professors preparen alguna dinàmica pel seu compte.

Disposem de 4 temàtiques adaptades per a escoles:

  • Casanova, la fuga de Barcelona: ambientada al despatx d'un investigador que estava investigant la visita de Giacomo Casanova a Barcelona el 1768. Aquesta sala té la particularitat que està duplicada, fet que fa que 2 grups de fins a 7 participants cadascun, juguen al mateix joc.
  • L'Arca de Dalí: el nostre últim i millor joc ambientat, que tracta de la recerca d'un quadre perdut de Salvador Dalí.
  • Tras el Espejo: és l'únic joc que no té una temàtica "cultural" i té com a punt diferencial que és una sala completament tecnològica en la que no hi ha cap cadenat.
  • "L'Última Funció": ambientada en un teatre, es tracta d'un joc molt dinàmic que combina les últimes tecnologies amb proves més clàssiques.

El joc base dura uns 60 minuts, tot i que amb l'explicació inicial, sortida i fotos, acostuma a ser 1h 15min; unes 3 hores si parlem de doble torn amb activitat addicional.

No hi ha cap element de por ni inapropiat per a públic infantil, i normalment treballem amb nens a partir dels 8-9 anys.

Experiències

Room Escape Barcelona - Activitat amb amics o familiars

The Rombo Code Barcelona

Agenda

Talents Jazz La Pedrera

25/07/2024 - 26/07/2024 ...

Llegir més...

Festa Major de Sant Just Desvern

31/07/2024 - 06/08/2024

Llegir més...

Destaquem...

Descobrint el Penedès i Alella al teu ritme a través dels…

Llegir més...

Sorteig: guanya entrades i refresca't a Marineland

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!