Temps d'Spa Sant Fruitós de Bages

Compartir
Carrer Sallent, 1. Sant Fruitós de Bages

Experiència Spa

Submergeixi cos i ment en una experiència on el poder de l'aigua i el contrast de temperatures faran que entri en un espai ple de sensacions. Escolti el seu cos i consulti als professionals del Spa el circuit que més necessiti: Relaxant, Tonificant o Wellness.

Bany de Vapor

El bany de vapor està a una temperatura aproximada d'uns 45ºC i una humitat relativa del 100%. Prendre banys de vapor regularment ajuda a eliminar toxines, hidratar i oxigenar la pell, activar la circulació sanguínia, millorar la respiració, disminuir els dolors articulatoris i enforteix el sistema immunològic.

Sauna Finlandesa

La sauna finlandesa és un bany de calor seca. La temperatura oscil·la entre els 80ºC i els 100ºC i la humitat relativa no arriba al 15%. La sauna convida a la relaxació i si es pren habitualment ajuda al sistema circulatori, a eliminar toxines, a millorar l'elasticitat del teixit muscular i articulacions, al sistema immunològic i a la prevenció de refredats.

Dutxa de sensacions

Comenci per una pluja d'aigua calenta amb aromes exòtics per a relaxar cos, ment i esperit. I segueixi amb una lleugera pluja freda per activar la circulació sanguínia al finalitzar la seva experiència termal.

Dutxa Cubell

Si vol experimentar una sensació refrescant i original a la vegada, respiri profundament i tibi del cubell d'aigua freda, sentirà com s'activa la circulació sanguínia de tot el seu cos.

Piscina Revitalitzant

Piscina revitalitzant a 36ºC de temperatura. Piscina lúdica amb bancs hidromassatge, cascada d'aigua, bubble ring i canó de cervicals. Ideal per a relaxar el seu cos i reanimar el seu esperit.

Piscina Tonificant

Piscina tonificant a 12ºC de temperatura. Submergeixi tot el seu cos en aquesta piscina per tonificar la musculació i activar la circulació sanguínia després de la seva experiència termal.

Zona Relax

L'estada a la zona relax és energitzant i relaxant al mateix temps, i se'n pot gaudir durant i/o al finalitzar el circuit spa. Per tal de consolidar el sistema immune, la temperatura ambient és similar a la del cos, uns 37ºC, al igual que la dels bancs calefactats. La zona relax permet la relaxació i la regeneració corporal i mental, a la vegada que millora la prevenció i el benestar del sistema immune.

Bar Spa

Zona d'hidratació, on després de finalitzar el seu circuit spa podrà hidratar-se i aportar al cos l'aigua eliminada durant l'experiència termal, tot gaudint de la zona relax.

Horaris

De dilluns a dissabte de 9:30h a 21:00h.

Diumenges i festius de 9:30h a 14:00h.

Tancat el 25, 26 de desembre i el 1 i 6 de gener.

Al juliol, agost i setembre, diumenges tancat.

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Sorteig: Parc d'Aventura Anigami

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!