Temps d'Spa Sant Fruitós de Bages

Compartir
Carrer Sallent, 1 Sant Fruitós de Bages

Experiència Spa

Submergeixi cos i ment en una experiència on el poder de l'aigua i el contrast de temperatures faran que entri en un espai ple de sensacions. Escolti el seu cos i consulti als professionals del Spa el circuit que més necessiti: Relaxant, Tonificant o Wellness.

Bany de Vapor

El bany de vapor està a una temperatura aproximada d'uns 45ºC i una humitat relativa del 100%. Prendre banys de vapor regularment ajuda a eliminar toxines, hidratar i oxigenar la pell, activar la circulació sanguínia, millorar la respiració, disminuir els dolors articulatoris i enforteix el sistema immunològic.

Sauna Finlandesa

La sauna finlandesa és un bany de calor seca. La temperatura oscil·la entre els 80ºC i els 100ºC i la humitat relativa no arriba al 15%. La sauna convida a la relaxació i si es pren habitualment ajuda al sistema circulatori, a eliminar toxines, a millorar l'elasticitat del teixit muscular i articulacions, al sistema immunològic i a la prevenció de refredats.

Dutxa de sensacions

Comenci per una pluja d'aigua calenta amb aromes exòtics per a relaxar cos, ment i esperit. I segueixi amb una lleugera pluja freda per activar la circulació sanguínia al finalitzar la seva experiència termal.

Dutxa Cubell

Si vol experimentar una sensació refrescant i original a la vegada, respiri profundament i tibi del cubell d'aigua freda, sentirà com s'activa la circulació sanguínia de tot el seu cos.

Piscina Revitalitzant

Piscina revitalitzant a 36ºC de temperatura. Piscina lúdica amb bancs hidromassatge, cascada d'aigua, bubble ring i canó de cervicals. Ideal per a relaxar el seu cos i reanimar el seu esperit.

Piscina Tonificant

Piscina tonificant a 12ºC de temperatura. Submergeixi tot el seu cos en aquesta piscina per tonificar la musculació i activar la circulació sanguínia després de la seva experiència termal.

Zona Relax

L'estada a la zona relax és energitzant i relaxant al mateix temps, i se'n pot gaudir durant i/o al finalitzar el circuit spa. Per tal de consolidar el sistema immune, la temperatura ambient és similar a la del cos, uns 37ºC, al igual que la dels bancs calefactats. La zona relax permet la relaxació i la regeneració corporal i mental, a la vegada que millora la prevenció i el benestar del sistema immune.

Bar Spa

Zona d'hidratació, on després de finalitzar el seu circuit spa podrà hidratar-se i aportar al cos l'aigua eliminada durant l'experiència termal, tot gaudint de la zona relax.

Horaris

De dilluns a dissabte de 9:30h a 21:00h.

Diumenges i festius de 9:30h a 14:00h.

Tancat el 25, 26 de desembre i el 1 i 6 de gener.

Al juliol, agost i setembre, diumenges tancat.

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Troba el teu estiu al Baix Llobregat

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!