Tela Marinera Palamós

Compartir
Plaça Moll Comercial, 3 Palamós
Trucar 609 30 76 23
Contactar joan@telamarinera.es

Tela Marinera és una singladura al passat mariner, a la navegació a vela llatina... És una oferta per als qui volen rescatar els valors històrics i la tradició marinera de la costa catalana.

Amb els seus vaixells i tripulacions, Tela Marinera ofereix diverses activitats relacionades amb la navegació: pedagògiques, turístiques, esportives, lúdiques, gastronómiques, culturals...

La navegació de Tela Marinera es una navegació activa. Els tripulants participen en la singladura: prenen part en les maniobres, issen les veles, porten el timó i gaudeixen de la vida a bord... tot recuperant una antiga manera de navegar.

En l'entorn de la nostra costa i a bord del Rafael, una barca de mitjana de 1915, els tripulants podran submergir-se al fer de la gent de mar; a la navegació d'aquell temps en que la vela llatina era el principal motor per als bastiments que solcaven les nostres aigües.

En qualsevol cas, el que ofereix Tela Marinera no són visites a corre-cuita, masificades,sinó la possibilitat de gaudir de la navegació tradicional, tranquilament, sense estrés, amb uns vaixells clàssics, on l'història dels homes que van navegar a bord es barreixa amb un paissatge geogràfic i cultural que sempre és part protagonista de les nostres singladures

Lloguer

Si vols llogar una de les nostres embarcacions, sempre amb tripulació i durant el temps que tu vulguis només tens que demanar-nos un pressupost. Ens ajustarem a les teves prioritats, personalitzant al màxim la teva sortida en vaixell perque esdevingui un aconteixement ùnic i molt especial per a tu, la teva familia, amics, etc.

Reunions d'empresa, cel·lebracions, cumpleanys, festes, bodes, etc. Imagina el que vulguis i nosaltres intentarem fer-ho realitat...Posem al teu abast unes embarcacions singulars, clàssiques i amb olta història, amb capacitat des de 5 fins a 25 passatgers

Recordeu que nosaltres tenim base en el port de Palamós, pero podem desplaçar-nos fins on vosaltres vulgueu. Si cal, ens podem ocupar de contractar un catering o si peferiu també us el podeu portar vosaltres.

Agenda

Flors i Violes a Palafrugell

26/04/2024 - 28/04/2024

Llegir més...

Festival Cap Roig a Palafrugell

12/07/2024 - 14/07/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Sorteig: 6 entrades dobles per visitar La Fageda

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!