Retobox Room Escape Barcelona Barcelona

Compartir
Carrer Fernando Pessoa, 17 Barcelona

Retobox Room Escape a Barcelona per a grups, una activitat d'oci on la lògica, l'enginy i el pensament lateral seran les vostres millors eines per superar un dels nostres 3 reptes.

Es tracta d'una aventura en viu en un escenari totalment personalitzat i adequat a la temàtica de l'activitat durant la qual el vostre enginy serà posat a prova, no cal ser un geni però sí observador, metòdic i col·laborador, ja que el treball en equip és el que millor resultat dóna.

El temps corre i el rellotge implacable no coneix amics. Disposareu d'un temps limitat per encaixar totes les peces i superar la room escape. Retobox planteja una plena interacció amb l'entorn i no un repte intel·lectual de puzles.

Retobox disposa de 3 room escapes ambientades i totalment diferents, escapa't d'una cel·la, d'un cabaret amb un espectacle sense sentit o de la cabina pirata del Capità Pessoa.

Només reserves online.

Cel·la

Grups de 2 a 6 participants - 60 minuts

Fa anys vau ser condemnats a cadena perpètua per un crim que no heu comès. Sou innocents però el vostre advocat ha estat incapaç de treure-aquesta malifeta de sobre. Jutges i fiscals mai van executar la sentència, però avui el jutge us ha citat als jutjats i ha ordenat que es compleixi la sentència, a dit, que en 60 minuts sigueu traslladats a la presó de màxima seguretat de per vida. Mentrestant quedeu reclosos al calabós dels jutjats, un petit centre penitenciari conegut com la Cel·la, pot ser la vostra última oportunitat d'escapar...

El vostre advocat, té un pla, però fer-vos-el arribar no és fàcil, estigueu atents a qualsevol detall, pot ser una pista que us acosti a la llibertat...

La sentència a cadena perpètua és ferma.

  • Objectiu: escapolir-se de la penitenciària dels jutjats.
  • Estratègia: seguir la lògica de sortir d'una presó i no la resolució de proves lògiques.

Cabaret

Grups de 2 a 6 participants - 60 minuts

Quan Retobox es va aventurar a crear un room escapament va arribar a un acord amb el propietari del local actual, vam acordar un bon preu a canvi de no tocar, ni entrar en un recinte determinat del mateix. Segons ens va comentar el propietari, el recinte es coneix entre la seva família com el Cabaret, un suposat teatret que crec Houdini, el famós escapista de principis del segle XX.

Segons la llegenda familiar, Houdini, obsessionat amb la mort, creia que estava posseït per esperits, així que al llarg d'anys va viatjar, va investigar i va determinar que era possible entrar al regne dels morts, però això comportava alliberar ànimes al món terrenal que posseïen als que són agosarats amb la mort. En Retobox no ens creiem molt aquesta història, però com això del room escapament no dóna massa diners, hem decidit obrir la porta del Cabaret i deixar entrar els més agosarats... "

Houdini ens va advertir que per entrar al món dels morts cal entrar a la sala gran, que suposadament es troba després de la avantsala de Cabaret. T'atreveixes!!

  • Objectiu: Aconseguir sortir del món dels morts.
  • Estratègia: l'observació per moure, l'habilitat per obrir i la lògica per sortir.

Capità Pessoa

Grups d'1 o 2 participants - 25 minuts

Al Posidó ha hagut un motí que ha acabat amb el Capità Pessoa penjat del pal major, els amotinats han fugit i incendiat el vaixell ia vosaltres, com amics del capità, us han tancat en la seva cabina.

El vaixell s'enfonsarà en 25 minuts... Et donarà temps a portar-vos les riqueses del capità? o la teva vida val més que tot l'or que puguis pastar?

Podràs sortir de la cabina pirata del Capità Pessoa abans que les aigües el s'aneguen?

  • Objectiu: Escapar abans que s'enfonsi el Posidó.
  • Estratègia: resolució d'enigmes i descobrir obertures alternatives.

També et pot interessar: Fem Escapes Room

Agenda

Passejades guiades pels parcs i jardins de Sant Cugat del Vallès

16/05/2021 ...

Llegir més...

Exposició Aleix Clapés al Palau Güell

13/04/2021 - 30/05/2021

Llegir més...

Cicle Ressons al Monestir de Sant Cugat del Vallès

04/06/2021 ...

Llegir més...

Visita combinada a La Pedrera i al Recinte Modernista de Sant…

29/04/2021 - 30/06/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!