Restaurant Windsor Barcelona

Compartir
C/ Còrcega, 286.. Barcelona

El Windsor s'ha de definir com un restaurant de cuina catalana, actualitzada i de mercat, un lloc en el que el servei està al mateix nivell que la cuina, una fórmula que seria un èxit en 1996 i que ho segueix sent avui en dia. Windsor és pau, és silenci, és intimitat i discreció. Windsor és també llum, frescor, oci i relaxació.

Una mica d'història

El 1996, amb l'objectiu de recuperar l'ambient clàssic dels restaurants d'antany, neix Windsor al barceloní barri de l'Eixample. Però la seva història no es pot entendre sense Joan Junyent que en aquell moment tenia 23 anys i alhora que acumulava experiència al restaurant del ja desaparegut Casino de Barcelona a Sant Pere de Ribes (Joan és sitgetà), acabava els seus estudis a l'Escola de Hostaleria de Barcelona. Va ser llavors quan va començar a treballar com a cambrer a Windsor. Només nou mesos més tard va rebre l'encàrrec de dirigir la sala. I, abans de complir el seu primer any com maitre, va esdevenir director, definint les seves directrius. Està acompanyat des de 2008 per Carlos Alconchel que aplica el seu estil gastronòmic a la cuina.
Windsor i Joan, que s'ha convertit en copropietari, han anat evolucionant al mateix temps i tots dos estan avui en el seu millor moment, el restaurant gaudeix així de l'equilibri just entre la joventut i la maduresa.

Windsor 2013

Si Windsor era un dels restaurants més bells i confortables de Barcelona, ​​amb les seves estances en un nobilíssim principal de l'Eixample barceloní, i mostra de l'opulència amb classe de la vella alta burgesia comtal, llavors ara ... S'ha moblat i s'han posat plantes en el gran vestíbul que dóna al carrer, i s'ha reformat completament el bar, donant-li més lluminositat i actualitat, tot el que, al costat de discrets tocs a la façana, doten al Windsor d'un nou i elegant aparador urbà.
Però hi ha molt més.

S'han reformat completament tots els serveis al client, doblant espai i capacitat, alhora que s'han adaptat tots els accessos per a minusvàlids ..

La carta es complementa amb un menú de mercat al migdia (29,95 euros) de dilluns a dissabtes, inaugurant d'aquesta manera el servei de dissabte al migdia.

Es proposen receptes de tota la vida que, en mans del Xef semblen altres, més fresques i atrevides, també més lleugeres, i que no obstant això, no deixen d'evocar el gust que tenim gravat en el més profund de la memòria. Receptes amb nova vida, sorprenents i actuals.

La Terrassa

S'ha obert, per fi i després de molts anys d'història, la fantàstica terrassa del Windsor, que ara s'uneix amb l'antiga galeria formant un espai a la fresca amb 56 cadires.

Amb l'obertura d'una nova terrassa - jardí, convertit en un oasi al centre de Barcelona, ​​Windsor ofereix ara una nova experiència als seus clients. En aquest espai es pot gaudir de l'aire lliure, de la llum del sol, de la tranquil·litat que ofereix un interior d'illa de l'Eixample, d'un ambient més distès i d'un nou format de carta, que s'afegeix a l'habitual, en el qual les tapes, les mitges racions i el millor producte gourmet són els protagonistes.

Windsor, amb tota aquesta descàrrega de novetats, es posiciona doncs, com a molt més que un restaurant, ja que amb la nova decoració, el canvi d'il·luminació i la suau música de jazz, encara que mantenint el senyoriu dels salons (central i privats), es converteix en un somni de llargs ocis i càlids sopars romàntics.

Agenda

Bona Diada de Sant Jordi

23/04/2018

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!