Restaurant Teresa Carles Barcelona Barcelona

Compartir
Carrer de Jovellanos, 2 Barcelona

Reserva online

Teresa Carles és un dels Restaurants Vegetarians de referència a Barcelona. Els nostres principals actius són la nostra Chef in Charge, Teresa Carles Borràs, amb més de 35 anys d'experiència darrere els fogons, una relació qualitat-preu molt ajustada a totes les butxaques i un afany constant d'exploració i innovació dins de la categoria dels Healthy Restaurants.

Sobre Teresa Carles:

Influenciada per la formació rebuda en cuina tradicional catalana i familiar, Teresa es llança als fogons amb un objectiu clar: utilitzar els millors productes de la terra de la seva família a Algerri (Lleida) per a crear receptes saboroses com les de la seva àvia i la seva mare però encara més sanes i naturals. Les ganes de conèixer més la porten a viatjar per Europa i els Estats Units analitzant les diferents variants de la cuina vegetariana.

Experta en la cuina de productes vegetals i naturals amb més de 37 anys d'experiència i autora de llibres destacats com “La Cuina del Cel, Receptes de Cuina Vegetariana” (Pagès Editors, Lleida, 2002).

Junt amb Ramón Barri, Teresa compta amb la dilatada experiència en l'assessorament i consultoria en la constitució d'altres restaurants saludables a Espanya (Paradís a Lleida, Mandioca Tapioca a Mataró, Manidoca Tapioca a Tarragona, Baobab a Saragossa, Amaranta a Girona, Teresa Carles Barcelona, Teresa Carles Lleida, Flax&Kale Barcelona i Teresa's Stairway to Health a Barcelona).

Agenda

Exposició Aleix Clapés al Palau Güell

13/04/2021 - 30/05/2021

Llegir més...

Visita combinada a La Pedrera i al Recinte Modernista de Sant…

29/04/2021 - 30/06/2021

Llegir més...

Alimentaria a Barcelona

04/04/2022 - 07/04/2022

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!