Restaurant Teresa Carles Barcelona Barcelona
Teresa Carles és un dels Restaurants Vegetarians de referència a Barcelona. Els nostres principals actius són la nostra Chef in Charge, Teresa Carles Borràs, amb més de 35 anys d'experiència darrere els fogons, una relació qualitat-preu molt ajustada a totes les butxaques i un afany constant d'exploració i innovació dins de la categoria dels Healthy Restaurants.
Sobre Teresa Carles:
Influenciada per la formació rebuda en cuina tradicional catalana i familiar, Teresa es llança als fogons amb un objectiu clar: utilitzar els millors productes de la terra de la seva família a Algerri (Lleida) per a crear receptes saboroses com les de la seva àvia i la seva mare però encara més sanes i naturals. Les ganes de conèixer més la porten a viatjar per Europa i els Estats Units analitzant les diferents variants de la cuina vegetariana.
Experta en la cuina de productes vegetals i naturals amb més de 37 anys d'experiència i autora de llibres destacats com “La Cuina del Cel, Receptes de Cuina Vegetariana” (Pagès Editors, Lleida, 2002).
Junt amb Ramón Barri, Teresa compta amb la dilatada experiència en l'assessorament i consultoria en la constitució d'altres restaurants saludables a Espanya (Paradís a Lleida, Mandioca Tapioca a Mataró, Manidoca Tapioca a Tarragona, Baobab a Saragossa, Amaranta a Girona, Teresa Carles Barcelona, Teresa Carles Lleida, Flax&Kale Barcelona i Teresa's Stairway to Health a Barcelona).
També et pot interessar: Experiències gastronòmiques per assaborir Catalunya | Cuina vegeteriana i vegana amb segell català