La Xicra Palafrugell
Cuina de Mercat al cor de la Costa Brava, en una antiga casa de poble del Carrer Estret de Palafrugell, carrer que va inspirar a Josep Pla per escriure la seva única novel·la "El carrer estret".
Per elaborar els plats van cada dia al mercat on compren les millores matèries primes, és a dir:
- Les verdures tocades encara per la rosada del matí les més fresques i de temporada, ...
- Els peixos que mai han estat alimentats per l'home, recent capturats i ...
- Les carns escollides entre les millors que es poden trobar.
Productes de la zona, poc viatjats, com deia en Josep Pla, que quan arribin a la cuina per ser manipulats, seran tractats i transformats per l'Anna, en menús escollits i ben equilibrats. Veritable cuina de l'Empordanet, variada imaginativa i acurada.
A l'hora de demanar, és bo deixar-se aconsellar,...
Disposen de tres petits menjadors, dos dels quals es poden transformar en privats, on la Montse us portarà els plats i tindrà cura de que es serveixin com cal.
També podreu gaudir d'una esplèndida bodega, preparada pensant en el clients.
Tots els plats que es poden menjar al restaurant, es poden demanar també per emportar.
Llocs d'interès:
- Platges
- Rutes per fer a peu o en bicicleta.
- Esports (Golf, Submarinisme, Vela,...)
- Entorn cultural (Museus, Far de Sant Sebastià,...)
També et pot interessar: Experiències gastronòmiques per assaborir Catalunya | Viatja amb el paladar! Tasta el marisc