Restaurant, Bar Santuari Santa Maria de Queralt Berga

Compartir
BV-4242, 10, Queralt. Berga

Reserva online

El panorama que s'ofereix des de Queralt és fascinant, captivador per la seva bellesa i la seva varietat. Un massís esquerp tancant les terres baixes i fent de capçalera a la ciutat de Berga damunt la qual s'alça gairebé verticalment. Son incomparables les vistes que hom pot contemplar des del cim.

El Santuari es troba al capdamunt de la Serra de Queralt. Està situat a una alçada de 1200 metres. Per la seva peculiar ubicació se l'ha anomenat el ‘balcó de Catalunya'. L'amplitud del seu paisatge i les sensacions que provoca justifiquen pujar a Queralt. L'indret on avui s'aixeca el santuari correspon, segons sembla, a l'espai que hauria ocupat el castell de Guillem de Berguedà.

El conjunt de Queralt l'integren el Santuari on es troba la imatge de la Mare de Déu de Queralt i un notable edifici annex que acollí al seu moment l'hostatgeria del Santuari on avui hi ha el bar-restaurant i l'estació de l'ascensor inclinat que hi accedeix des dels aparcaments. Hem de considerar igualment part del Santuari l'església de La Cova on, segons la llegenda, fou trobada la imatge de la Mare de Déu.

El servei de bar funciona de 10 h. a 18 h. llevat del dilluns. El telèfon és el 93 821 66 66.

L'Hotel

Hotel totalment reformat de 3 estrelles, situat entre el cor de Catalunya i la falda dels Pirineus, concretament als peus de la muntanya de Queralt i de cara a la vall del Llobregat. Natura, cultura i tranquil·litat és el que l'envolta. Més de 3500 m2 repartits en sales enormes per qualsevol esdeveniment.

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Fem la Ruta del Tram pel Baix Llobregat

Llegir més...

Agenda

La cuina del bolet al Berguedà

16/09/2019 - 15/11/2019

Llegir més...

Mercat del Bolet de Cal Rosal

11/10/2019 - 30/11/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!