Trekking Aqüàtic als Foscos d'Aiguadora

Compartir
Relleus Gent de Muntanya
Castellar del Riu, Guixers
Oferta: 45.00 € 40.00 €

Es fa difícil descriure els trekkings aquàtics, i més aquest, curt, però intens, el barranc dels foscos d'Aigua d'Ora comença transitant pel riu en un llarg tram obert, fins a topar amb el caos de blocs.

A partir de la nostra entrada dins el caos de blocs, comença el joc, i és que es tracta d'anar cercant en tot moment els passos que ens facin més el pes, així doncs, mai dues persones faran el mateix descens, un pot buscar els passos més estrets i sifons, intentant complicar-ho al màxim possible, i altres en canvi, poden conformar-se amb anar encadenant ressalts sense més complicacions.

El barranc porta aigua tot l'any, i cal destacar que en cas de crescudes, o de cabal alt, les aigües vivies faran acte de presència, i haurem d'evitar molts dels passos, podent arribar a ser un descens més obligat i menys juganer.

Hi ha poc més a comentar, cal cercar i xafardejar, buscar les sales fosques, els passos amagats i els sifons llargs i divertits que hi podem trobar, fer-nos, en definitiva, el nostre descens a mida !

Per saber quan abandonar el riu, ens hem de fixar com sortint de darrere uns rocs, el caos s'interromp per uns metres, en un petit pla ple de grava, provocat per una represa de rocs on hi veurem una canalització a la dreta; a l'esquerra, hi veurem el camí que ens porta a la pista, que haurem de prendre a l'esquerra per arribar en poca estona, de nou, al cotxe.

Ofertes

Kayak Familiar a la Llosa del Cavall

Llegir més...

37.00 € 32.00 €

Patinet aquàtic o hidropedal a la Llosa del Cavall

Llegir més...

44.00 € 40.00 €

Kayak individual (K1) a la Llosa del Cavall

Llegir més...

19.00 € 17.00 €

Destaquem...

Sorteig: estada en un Bungalou Iglú per a dues persones al…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!