Barranquisme de perfeccionament al Pas de l'Escalell

Compartir
Relleus Gent de Muntanya
Castellar del Riu, Guixers
Oferta: 60.00 € 50.00 €

Dels barrancs atractius que es poden fer al Berguedà, el del Pas de l'Escalell n'és un bon exponent, més encara si podem fer-ne el descens en èpoques de pluges, fet que comportarà que el cabal del riu sigui més abundós i aporti diversió a la nostra activitat.

Aquest bonic barranc del Berguedà ens ofereix una activitat de barranquisme ben continuada amb els seus 18 ràpels que se succeeixen sense massa trams intermitjos, alguns d'ells superant els 20 metres d'altitud i que recorren tots ells la Ribera del Castell.

Per acabar-ho d'arrodonir, l'aproximació és nul·la, i el retorn és curt considerant la durada de l'activitat que farem al Pas de l'Escalell, no hi ha dubte que aquest és un bon indret per a fer barranquisme molt a prop de Barcelona.

Destacar que el Pas de l'Escalell va ser inclòs en el Pla de Revisió i Equipament dels Barrancs i Parets Escola del Territori Català 2016-2024 de la Federació d'Espeleologia de Catalunya, sent revisat i reequipat l'any 2018. Aquest descens, a més, també s'inclou dins el repte 50 Barrancs de Catalunya de la FEEC.

Ofertes

Kayak Familiar a la Llosa del Cavall

Llegir més...

37.00 € 32.00 €

Patinet aquàtic o hidropedal a la Llosa del Cavall

Llegir més...

44.00 € 40.00 €

Kayak individual (K1) a la Llosa del Cavall

Llegir més...

19.00 € 17.00 €

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Azure Hotel de Lloret de Mar

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!