Barranquisme a la Rasa de Coll de Port

Compartir
Relleus Gent de Muntanya
Castellar del Riu, Guixers
Oferta: 45.00 € 40.00 €

És ben cert que no cal cap mena d'excusa per visitar la Vall de Lord, aquest preciós enclavament situat al nord de la comarca del Solsonès es caracteritza pels seus entorns feréstecs, terra de mala petja i amb incomptables zones difícils de transitar, amb nombroses valls secundàries i engorjats inhòspits que amb l'arribada al país del descens de barrancs als anys noranta van despertar, com no podia ser d'altra manera, la curiositat d'aquells pioners del barranquisme a Catalunya.

No hi ha dubte, però, que el descens de la Rasa de Coll de Port és una excel·lent excusa per a apropar-nos a la Vall de Lord i fer barranquisme a la província de Lleida, però molt a prop de Barcelona. Tot i que sempre se'ns farà molt curt, mai està de més visitar-lo bo i podent-lo combinar amb altres descensos de la zona com pot ser per exemple la rasa de cal Fité, el Torrent de Vilacireres o tants d'altres torrents i rases que donen forma a la Vall de Lord.

A més el descens del Barranc de Coll de Port ens ofereix la possibilitat de fer activitats amb nens a la Vall de Lord, ja que resulta un bon barranc per a la iniciació, curt, i amb una aproximació i retorns al cotxe molt curts sense perdre tot l'interès que una bona activitat de barrancs ha de tenir.

No en dubteu, estem davant d'un barranc que cal assaborir, fer-lo sense presses i restar bocabadats davant de cada detall que la naturalesa ens hi ha deixat.

Ofertes

Kayak Familiar a la Llosa del Cavall

Llegir més...

37.00 € 32.00 €

Patinet aquàtic o hidropedal a la Llosa del Cavall

Llegir més...

44.00 € 40.00 €

Kayak individual (K1) a la Llosa del Cavall

Llegir més...

19.00 € 17.00 €

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Azure Hotel de Lloret de Mar

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!