Quads de Pagès Sant Julià de Cerdanyola

Compartir

Reserva online

Quads de Pagès neix com a projecte personal d'en Jordi Pagès. En Jordi és amant del motor i la natura i, després de quaranta anys recorrent l'Alt Berguedà a peu, en bici, en moto, en jeep i en quad ha decidit a unir les seves grans passions en aquest projecte.

Quads de Pagès té per missió donar a conèixer el territori on s'emplaça: els seus costums, els paisatges, la gastronomia i la gent que hi habita.

La seva visió és fer de Quads de Pagès una alternativa de referència en el món dels quads, que faciliti a tots els públics la descoberta, còmode, respectuosa i diferent d'un entorn amb un alt interès natural, social i cultural.

Valors

Serveis per a tots els públics: els més experimentats, els infants i les seves famílies, els que busquen experiències noves… Adapten les seves rutes per tal que tots podeu trobar allò que busqueu.

Respecte per la natura i integració amb el territori: Conceben el quad com un mitjà per gaudir de l'entorn. Proposen rutes que us acostin a llocs d'interès natural i cultural sense malmetre'ls.

Proximitat en el tracte o el servei: grups petits, una atenció propera i eficaç i la capacitació de l'equip són la seva garantia d'un bon servei.

Rutes

Tenen diferents rutes i de diferents nivells de dificultat perquè contracteu aquella que s'adapti millor a les vostres necessitats. Així podeu escollir el nivell conduint quads: principiant, mitjà o avançat i, dins d'aquests nivells, la ruta que voleu fer i prepareu-vos per passar un dia emocionant envoltat de natura i animals.

A la seva base s'encarreguen de la revisió i reparació dels vehicles perquè sempre arribin a les vostres mans en els millors estats. Així no haureu de preocupar-vos per res, només dediqueu-vos a gaudir!

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Sorteig: una nit al Càmping Berga Resort

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!