Pessebre Vivent Pont Llarg Manresa

Compartir
Camí de Joncadella, Manresa Manresa
Contacte pessebreviventpontllarg@gmail.com
Veure vídeo

Reserva online

El Pessebre Vivent Pont Llarg de Manresa acomula una història de 35 anys. Hem de buscar el seu origen en el pessebre vivent que es feia als baixos de la Parròquia de la Mare de Déu de l'Esperança i que, ja fa 10 anys, es va estendre i obrir a la ciutat, ubicant-lo a sota l'Aqüeducte del Pont llarg, al final de l'Avinguda Universitària, entrant a les terres de pagès del regadiu de Manresa. Està organitzat per la Comissió Del Pessebre Vivent i Caramelles del Pont Llarg de la Parròquia de La Mare de Déu de l'esperança, del Barri Mión-Puigberenguer-Poal.

Actualment té un recorregut circular i se celebra en el marc incomparable de l'Aqüeducte del Pont Llarg del s. XVII, monument protegit únic a Catalunya i encara en funcionament. Les representacions es fan també en les eres de les primeres cases de pagès de les terres de regadiu del Poal, a les bores del Camí de Joncadella, al final de l'Avinguda Universitària. Es tracta d'un indret que, cada 26 de desembre, es transforma en un poble de la Galilea de fa més de 2000 anys, amb la participació i esforç de més de 300 persones i la presència d'un nodrit grup d'animals de tot tipus que acompanyen als figurants en les diferents escenes.

Es recomana adquirir els tiquets d'entrada anticipadament en el portal de venda d'entrades dels  Pessebres Vivents de Catalunya, per tal d'evitar cues. Un cop s'està en possessió del tiquet d'entrada, l'accés a les representacions serà directe, sense esperes. Hi ha també guixeta a l'entrada del recorregut.

En cas de pluja o neu, la representació no es faria i es tornaria l'import de l'aportació donada anticipadament. Degut a les característiques del Pessebre, es demana que els infants menors de 10 anys vagin acompanyats d'adults.


També et pot interessar: Els Pessebres Vivients a Catalunya 2023

Agenda

L'enigma de les Joies del Monestir

01/04/2023 ...

Llegir més...

Dissabtes de plaça a Santpedor

01/04/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Viu la tardor a Roses!

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!