Pequelandia Calella

Compartir
Carrer Sant Jaume (N-II) cantonada Riera Capaspre. Calella

Més de 30 anys d'experiència en l'oci familiar!

A Pequelandia trobareu el millor ambient i unes instal·lacions en 2.000 m2 que faran de la vostra estada una experiència memorable! Disposem de zona interior i exterior. A l'interior tenim tres zones de Pista Americana, sala per festes d'aniversari, llits elàstics i sala de màquines i infantils; i a l'exterior tenim una gran zona d'inflables a l'aire lliure, llits elàstics per totes les edats, karts elèctrics, Olla, Jumper, infantils, billars, etc.

Inflables: Consta de dues zones d'inflables, el més gran a l'aire lliure de Barcelona. Activitat a partir de 3 anys. Als nens i nenes els hi encanta ser menjats per la balena!

Olla: Gira i oscil·la, activitat per tota la família a partir de 3 anys. Aguanta l'equilibri si pots, no pararàs de riure!

Jumper: Salta, fes voltejades endavant i en darrere i toca el cel amb l'ajuda dels nostres monitors. Ben lligat amb un arnès pots saltar fins a 9 metres d'alçada. Activitat per tota la família a partir de 3 anys.

Kars: Cotxes i motos a bateria per conduir sols en un circuit pels petits i mitjans de la família. Seran les millors curses!

Llits elàstics exteriors: Llits elàstics a l'aire lliure per totes les edats, pares i fills poden fer piruetes junts!!

Pista Americana: El que en diuen les "boletes"! Tenim tres zones. Pista per a Bebès: de 6 mesos a 2 anys, on pot entrar un adult per bebè. Pista de Mitjans: de 2 a 6 anys. Pista de Grans: de 6 a 14 anys. Totes són zones delimitades, amb servei de monitora, font d'aigua i WC dintre de la zona de joc, on els pares no s'han de cuidar dels nens i poden descansar mentre veuen com ells en gaudeixen.

Dues sales de màquines: Sales amb moltes i diferents màquines infantils, futbolins, billars (a l'interior i a la terrassa), llits elàstics (interiors fins a 10 anys), taules d'aire, bàsquet i molt més! Des dels nadons fins als avis trobaran coses per divertir-se!

Sala per festes d'aniversari: Tenim experiència de més de 30 anys en festes d'aniversari, consulteu les diferents opcions i aconseguirem que sigui inoblidable!!

Com sempre a Pequelandia oferim molt bons preus per a grups (esportius, lúdics, festes d'aniversari, agències o tot tipus d'esdeveniments).

Pequelandia es troba a Calella, a 40 min. de Barcelona i Girona. Estem situats a peu de carretera a la N-II en la rotonda de la Riera Capaspre, a un carrer de la benzinera, súper fàcil trobar-nos! Hi ha parking als carrers dels voltants i Riera Capaspre amunt hi ha un parking de sorra gratuït de l'Ajuntament (a menys de 5 min. caminant).

Us hi esperem!

Horari

Estiu: tots els dies a partir de les 16h fins a les 24h.

Hivern: dissabtes, diumenges i festius a partir de les 16h fins les 21h, i entre setmana també es fan festes d'aniversari o grups (fent la reserva).

Destaquem...

Viu el Nadal al Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

L'Auditori de Pineda de Mar

15/12/2019 ...

Llegir més...

Fira de Nadal d'Arenys de Mar

14/12/2019 - 15/12/2019

Llegir més...

Pessebre vivent a Can Ratés a Santa Susanna

29/12/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!