Pequelandia Calella

Compartir
Carrer Sant Jaume (N-II) cantonada Riera Capaspre. Calella

Més de 30 anys d'experiència en l'oci familiar!

A Pequelandia trobareu el millor ambient i unes instal·lacions en 2.000 m2 que faran de la vostra estada una experiència memorable! Disposem de zona interior i exterior. A l'interior tenim tres zones de Pista Americana, sala per festes d'aniversari, llits elàstics i sala de màquines i infantils; i a l'exterior tenim una gran zona d'inflables a l'aire lliure, llits elàstics per totes les edats, karts elèctrics, Olla, Jumper, infantils, billars, etc.

Inflables: Consta de dues zones d'inflables, el més gran a l'aire lliure de Barcelona. Activitat a partir de 3 anys. Als nens i nenes els hi encanta ser menjats per la balena!

Olla: Gira i oscil·la, activitat per tota la família a partir de 3 anys. Aguanta l'equilibri si pots, no pararàs de riure!

Jumper: Salta, fes voltejades endavant i en darrere i toca el cel amb l'ajuda dels nostres monitors. Ben lligat amb un arnès pots saltar fins a 9 metres d'alçada. Activitat per tota la família a partir de 3 anys.

Kars: Cotxes i motos a bateria per conduir sols en un circuit pels petits i mitjans de la família. Seran les millors curses!

Llits elàstics exteriors: Llits elàstics a l'aire lliure per totes les edats, pares i fills poden fer piruetes junts!!

Pista Americana: El que en diuen les "boletes"! Tenim tres zones. Pista per a Bebès: de 6 mesos a 2 anys, on pot entrar un adult per bebè. Pista de Mitjans: de 2 a 6 anys. Pista de Grans: de 6 a 14 anys. Totes són zones delimitades, amb servei de monitora, font d'aigua i WC dintre de la zona de joc, on els pares no s'han de cuidar dels nens i poden descansar mentre veuen com ells en gaudeixen.

Dues sales de màquines: Sales amb moltes i diferents màquines infantils, futbolins, billars (a l'interior i a la terrassa), llits elàstics (interiors fins a 10 anys), taules d'aire, bàsquet i molt més! Des dels nadons fins als avis trobaran coses per divertir-se!

Sala per festes d'aniversari: Tenim experiència de més de 30 anys en festes d'aniversari, consulteu les diferents opcions i aconseguirem que sigui inoblidable!!

Com sempre a Pequelandia oferim molt bons preus per a grups (esportius, lúdics, festes d'aniversari, agències o tot tipus d'esdeveniments).

Pequelandia es troba a Calella, a 40 min. de Barcelona i Girona. Estem situats a peu de carretera a la N-II en la rotonda de la Riera Capaspre, a un carrer de la benzinera, súper fàcil trobar-nos! Hi ha parking als carrers dels voltants i Riera Capaspre amunt hi ha un parking de sorra gratuït de l'Ajuntament (a menys de 5 min. caminant).

Us hi esperem!

Horari

Estiu: tots els dies a partir de les 16h fins a les 24h.

Hivern: dissabtes, diumenges i festius a partir de les 16h fins les 21h, i entre setmana també es fan festes d'aniversari o grups (fent la reserva).

Destaquem...

Troba el teu estiu al Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Canet Rock

03/10/2020

Llegir més...

Banyada Popular a Malgrat de Mar

01/01/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!