Pèndol Guies de Muntanya Cercs

Compartir
Camí de Sant Josep, edifici 2 casa 8, Sant Corneli. Cercs

Pèndol Guies de Muntanya és una empresa d’esports d’aventura creada per guies titulats de muntanya i de barrancs. La nostra passió per la natura i els esports de muntanya, com el barranquisme, les vies ferrates, l’espeleologia i l’escalada entre d’altres modalitats, ens han portat a racons màgics del nostre territori. De manera que hem fet de la nostra passió una professió i una manera de viure.

Gràcies als coneixements adquirits en la nostre recorregut a nivell personal i professional, volem transmetre un tracte especial de cara als nostres clients.

La seguretat, el tracte personalitzat, el respecte per el medi ambient, la diversió i la professionalitat són la nostre base i amb el que volem destacar, per tal que els nostres clients puguin realitzar les activitats de forma segura, adequada al seu nivell i al grup; i que això ens permeti donar a conèixer la nostre passió per la muntanya a tots i totes els que decidiu acompanyar-nos en la nostra aventura.

Barranquisme

La pràctica del barranquisme, consisteix a realitzar un itinerari descendent per un torrent engorgat, on haurem de superar diferents obstacles fent servir varies tècniques: Rapelant amb l’ajuda d’una corda, saltant a les gorges d’aigua, llançant-nos per tobogans, nadant per els corrents, capbuçant-nos i moltes coses més.

Els nostres guies titulats et faran gaudir d’aquesta experiència al màxim amb tota seguretat.

Vies Ferrades

Les vies ferrades són itineraris verticals, on en tot moment estàs assegurat a un cable d’acer, i gràcies a graons metàl·lics, cadenes, ponts tibetans i altres elements artificials pots progressar amb seguretat.

Els nostres guies t’ajudaran a fer un bon ús del material i superar les dificultats que sorgeixin.

Trekking

Pèndol Guies de Muntanya t’ofereix, l’oportunitat de conèixer el senderisme gaudint de la seguretat i coneixements, que hem assolit al llarg de la nostra formació. La diversitat i riquesa del nostre territori ens ofereix infinites possibilitats, de manera que podem dissenyar la millor ruta per a tu.

A més a més, per complementar el vostre dia de senderisme amb nosaltres, oferim:

  • Tècniques d’orientació per signes naturals, físics i tecnològics
  • Mapa
  • Brúixola
  • Sistemes GPS
  • Aplicacions mòvil (orux maps i Wikilok)

Puenting

El cor et va a mil per hora, se’t dispara la respiració. De sobte, el cor comença a bategar i la respiració set talla… El teu cos vol, però la teva ment et va repetint que no.

Sents la por, però li saltes a sobre!! Sensacions i experiència inexplicables és com se senten els aventures que vénen a gaudir d’una activitat única, on la seguretat i la diversió seran les predominants d’un gran dia de puenting o també nomenat Swing Jump.

Una activitat apte per la gent que busca sensacions fortes a curta durada, ja que el puenting és un esport extrem que no necessita experiència prèvia…