Parc de les olors de Celrà (Tirgi) Celrà

Compartir
Av. Palagret, s/n Celrà

El Parc de les Olors de Celrà és un jardí de plantes aromàtiques i medicinals; un lloc privilegiat situat als peus del massís de les Gavarres, on els visitants poden passejar, retrobar-se amb la natura i descobrir les més de 60 espècies de plantes d'interès etnobotànic que creixen al seu interior.

Podreu gaudir de les olors de les plantes, les seves flors i tota la fauna que hi habita. També conèixer totes les propietats i usos que tradicionalment han tingut d'aquestes plantes.

És un espai lliure de productes químics, treballem la terra a mà, amb molta cura, de manera sostenible.

Amb les plantes dels nostres camps de cultiu ecològic, elaborem infusions, ungüents, sabons i molts altres productes que trobareu a la nostre agrobotiga

També hi trobareu el nostre camí terapèutic, un sender que dona la volta al parc on podeu caminar descalços per sobre de diferents textures. Caminar-hi fa un efecte similar als massatges de reflexologia podal, aportant molts beneficis per a la salut.

El Parc de les Olors de Celrà és fruit d'un projecte social d'inserció socio-laboral i terapèutic per a persones amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn mental. És a través del manteniment del Parc i de les diverses activitats i tallers que oferim el que ens permet dignificar la situació socio-laboral dels nostres treballadors/es i usuaris/es de serveis.

Oferim diverses formes de gaudir del nostre parc

Visites al parc, per a totes les persones que vulguin visitar-lo i conèixer les plantes aromàtiques i medicinals del nostre territori i les seves propietats d'una manera didàctica i sempre adaptada a les necessitats de cada grup. Horari: de dilluns a divendres pel mati, amb una durada de 1 hora.

Jornades i tallers, realitzem tallers periòdicament on podreu gaudir d'una visita al parc i un taller relacionat amb les nostres plantes (elaboració de farmaciola natural, cosmètics, sabó, preparats d'herbes per a cuinar...). Per estar al dia del tallers, seguiu-nos al Facebook o Instagram!

Taller a mida, si sou un grup de 7 o més persones (també escoles, centres cívics, casals...), podeu encarregar el taller que vulgueu fer, acompanyat d'una visita.

Que el parc vingui a mi, per a escoles, centres cívics o altres entitats que no es puguin desplaçar. Portem un cistell ben carregat de les nostres plantes, per a que les pugueu gaudir i olorar i fem tallers a mida.

Destaquem...

Sorteig: Dues entrades dobles per la Passió d'Esparreguera

Llegir més...

Sorteig: estada en un Bungalou Iglú per a dues persones al…

Llegir més...

Agenda

Dia Internacional de la Dona a Sarrià de Ter

08/03/2021 - 21/03/2021

Llegir més...

Cicle de conferències sobre el patrimoni de Sarrià de Ter

26/03/2021 ...

Llegir més...

Visites al Museu de l'Aigua de Salt

18/02/2021 - 31/12/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!