Paradís del Vilar Tordera

Compartir
Ctra. Blanes a Tordera, Km. 3. Tordera

Reserva online

Lloc on poder entretenir-se gaudint a l'aire lliure o sota cobert d'un dia de pícnic, piscina, activitats, inflables, paintball, gimcana i molt més!

Casal

El director del casal, el professor del seu fill, els seus ajudants i els pares. En el PARADÍS estimulem la seva presència, conveçuts que són vostès qui reasseguren la tasca. Veniu a gaudir dels nostres serveis, esports, aventura, tallers, piscina, tennis i molt més!

Pícnic

El Paradís del Vilar ofereix la possibilitat de passar el dia en un entorn natural i de gaudir a l'aire lliure, podent cuinar en les nostres barbacoes i fer ús dels nostres serveis inclosos en l'entrada (Futbol sala , piscina, voley.....).

  • Espai amb mes de 45 barbacoes cobertes amb una font d'aigua per netejar els estris a menys de 10 metres i bancs per seure, tant a l'ombra de la nostra pineda com al sol, per grups de 8-16-20 persones
  • L'espai del picnic per seure dona capacitat a mes de 500 persones sentades.

Team Building

Aprendre com millorar el rendiment, el treball en equip i una altra sèrie de valors a través d'activitats i experiències comunes. Aquesta podria ser una primera forma de veure el Team Building i la formació empresarial.

No obstant, és alguna cosa més. És sobretot una activitat d’aprenentatge a través de la qual podem veure com és la interacció entre els membres del nostre equip, de cara a descobrir els seus punts febles i les seves fortaleses, de manera que puguem solucionar les primeres i optimitzar les segones.

En definitiva, convertir el grup de treball en un equip altament eficaç.

Paintball

En el paintball tenim més de 10.000 m2 per qué tu disfrutis amb els teus companys. 

  •  Existeixen 3 camps diferents amb diferents obstacles i àmbits.
  • La durada de les tres partides és de 1:30 a 2 hores aproximadament.
  • Partides amb 200 boles i Packs amb dinar i piscina.

Restaurant

Al nostre restaurant estem convençuts que l´exit es degut a dos principis importants menjar bé i menjar sa, la primera es pot conseguir perquè em recuperat les arrels de la nostra cultura culinaria ja que el nostre cuiner l'Avi Ramon porta en el seu ADN la cuina tradicional, tal i com li varen ensenyar a la seva terra natal Lleida, i la segona es consegueix amb productes de proximitat, en aquest cas de la Conca de Tordera on cada dia l'Avi Ramon fà una ullada per veure quina verdura i quina fruita oferirà als seus comensals, com feia la seva mare Antònia quan era petit, és per això que us convidem a venir a degustar la nostra cuina de proximitat, de la nostra terra,bon profit...!!!!!!

Tennis

  • El Paradís del Vilar compta amb 10 pistes de tennis de terra batuda, 4 d'elles estan il·luminades. Estan obertes durant tot l'any per poder gaudir d'aques esport a l'aire lliure.
  • Mini futbol
  • Un nou espai per als mes petits i grans....que us ho passeu molt bé....
  • En cas de pluja tenim un zona coberta amb capacitat per 60 persones. 

Reserva'l !! i pots celebrar el teu esdeveniment pagant solsament l´entrada i res més...

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Sorteig: 2 entrades dobles pel Parc Aquàtic Aquabrava

Llegir més...

Agenda

Fira Medieval a Santa Susanna

26/07/2019 - 28/07/2019

Llegir més...

Festival Arts d'Estiu a Santa Susanna

27/07/2019 - 25/08/2019

Llegir més...

Arts d'Estiu a Pineda de Mar

25/07/2019 - 25/08/2019

Llegir més...

Fira-mercat d'Estiu de Pineda de Mar

15/06/2019 - 15/09/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!