Escalar al Pedraforca amb Octavi Guia d'Escalada

Compartir

El massís del Pedraforca ens brinda una infinitat d'itineraris amb un gran ventall de dificultats tècniques que ens permeten recórrer les seves parets i crestes a través de fissures, plaques, xemeneies, diedres...

La feréstega i majestuosa cara nord del Calderer, on trobem alguna de les vies més antigues i emblemàtiques de la muntanya com ara l'Estasen, el Gran Diedre o l'Homedes. La monolítica cara sud amb un dels millors calcaris del Pirineu, on hi prima l'adherència de peus, amb vies tan mítiques com l'Estimball, la Pany-Haus, l'Anglada-Guillamón o el Camí del Tro. La cara nord del Pollegó Inferior, una paret menys freqüentada però no menys espectacular, amb vies tan clàssiques com la Font, la Cañellas-Faus-Estorach o la Solstici d'estiu. El Roget, una paret ataronjada a la base de la cara sud, just sobre el poble de Saldes, ens permet gaudir d'una escalada sobre roca de gran qualitat amb vies tan espectaculars com la Prima.  

Alhora, el Pedra, ens ofereix itineraris de gran bellesa com la Cova dels Talibans o la Gran Diagonal que ens permeten ascendir per terreny tècnic a la vegada que assequible al cim del Pollegó Inferior. O bé la Cresta de Cabirols, un itinerari amb un gran ambient d'alta muntanya, que recórrer els cims de Cabirols, el Gat, el Calderer i amb possibilitat d'allargar l'activitat fins al cim del Pollegó Superior.

És per això que us animo a escalar al Pedraforca!

Destaquem...

Sorteig: entrades a l'Església de la Colònia Pons

Llegir més...

Sorteig: 4 entrades, 2 adults i 2 infants, per una visita guiada…

Llegir més...

Agenda

Festes de Sant Joan a Cal Marçal de Puig-reig

21/06/2024 - 24/06/2024

Llegir més...

Festa Major de Sant Joan de Montdarn

24/06/2024

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!