Viatge en veler a Mallorca pel Pont del Pilar

Compartir
Nautic Ocean
Barcelona
Oferta: 490.00 € 390.00 €

Ens trobarem el dissabte a la tarda a Port Olímpic - Barcelona. En primer lloc hi haurà presentació del patró i la tripulació per posteriorment realitzar la compra d'avituallament en un supermercat pròxim.

Amb tot el veler a so de mar, perfectament estibat i trincat, i després del preceptiu "breafing" de seguretat, posarem rumb a Sóller, a la Costa de Tramuntana de Mallorca.

Cent milles ens separen d'un dels pobles més bonics i recondits de les illes Balears. Navegarem durant tota la nit fent les oportunes guàrdies per arribar al matí a terra. La seva imponent costa escarpada i els seus dos fars flanquejant l'entrada a la badia adverteixen al marí que està arribant a l'únic refugi segur amb vents del primer, i quart quadrant de tota la costa nord de Mallorca.

Aquests dies fondejarem en algunes de les més boniques cales d'aquesta abrupta i salvatge costa, com Sa Calobra, Tuent, o Es Codolar.

També ens dirigirem cap a Sa Dragonera al sud oest de Mallorca per visitar aquest Parc Natural.

Port de Sóller serà un dels nostre refugis indispensables per passar una nit allà i poder gaudir d'una de les postes de sol més espectaculars, pujant al Mirador de ses Barques.

Dimarts, després d'un variat i ric esmorzar a la banyera del veler contemplant la bella badia de Sóller, iniciarem la nostra singladura per algunes de les cales situades a l'oest de la badia, com Sa Foradada, Deià o Valldemossa.

El dinar el prendrem fondejats en algun d'aquests bells paratges per a posteriorment, abans de la caiguda del sol, posar rumb de tornada a la península, arribant a Barcelona la tarda de dimecres.

Forma part de Nautic Ocean!

Un oceà d'experiències!

Ofertes

Revetlla de Sant Joan a Menorca 2019

Llegir més...

450.00 €

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Sorteig: entrades a Marineland

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!