En veler al Festival de Jazz de Formentera

Compartir
Nautic Ocean
Sant Andreu de Llavaneres, Tiana
Oferta: 550.00 €

Arribar en veler a Formentera sempre és un plaer, però si ho fem a principis de juny, la satisfacció és doble. La meteorologia en aquesta època és bona, i les platges i cales estan encara tranquil·les de turistes.

La música sempre té un espai principal reservat en un veler, i assistir a aquest Festival de Jazz a Formentera és un autèntic privilegi que segur serà difícil d'oblidar.

Navegació en veler des de Barcelona fins al Festival de Jazz a Formentera
Port Base: Port Balis
Embarcament: Dijous 4 juny 2020
Desembarcament: Diumenge 7 de juny

Itinerari
Dia 01 - Dijous
Ens hem de reunir a Port Balis cap a les 10: 00h. En primer lloc, embarcament i presentació de tota la tripulació amb Xavi, el patró que ens ha de guiar la nostra nova aventura rumb a Formentera. Després realitzarem la compra de l'avituallament, i el necessari breafing de seguretat: armilles salvavides, línies de vida, estanqueïtat, maniobrabilitat i govern. Finalment, anàlisi de la informació meteorològica per als pròxims dies i routing.

Després de conèixer a Diana, un veler del 2017, model Elan Impression 40 ', gaudirem de la navegació a vela, i del més que probable observació de dofins, tot això esperant la colorida posta de sol. De fons, per anar entrant en ambient acústic, sonarà a la coberta la Playlist Formentera Jazz Festival. Passarem la nostra primera nit a bord.

Dia 02 - Divendres
Arribada prevista al nord d'Eivissa a primera hora del matí. Ens dirigirem a alguna de les seves tranquil·les cales, per fondejar i prendre el nostre esmorzar. Les aigües transparents convidaran a bon segur a donar-nos un reconfortant bany a la seva cristal·lines aigües. Posteriorment podem gaudir d'una de les millors navegacions en balears, recorrent tota la costa est d'Eivissa amb Es Vedrà al fons. Passarem la nit entre alguna cala tranquil·la en aquesta època de l'any com cala Tarida o Cala Compte. Nit a bord.

Dia 03 - Dissabte
Navegarem des d'Eivissa a Formentera gaudint d'aquest agradable i bell paisatge, sens dubte dels més recomanables de tot el mediterrani. Fondejarem a Illetes, o Caló de s'Oli, per poder estar a prop del port de la Savina on tenim reservat amarratge per gaudir del Festival de Jazz de Formentera.

Dia 04 - Diumenge
Ocuparem aquest dia per seguir gaudint de la illa i el seu Festival. A la tarda, abans de la posta de sol, i després de tornar a posar el Diana a so de mar, amb tot perfectament estibat, posarem rumb de tornada a la península.

Travessia de retorn on tindrem l'oportunitat de relaxar-nos, i tornar a gaudir d'un capvespre i un alba a alta mar. Arribarem dilluns a Barcelona per concloure aquesta fantàstica experiència nàutic-musical. Comiat de la tripulació i foto.

Ofertes

Revetlla de Sant Joan a Menorca 2020

Llegir més...

650.00 € 550.00 €

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Sorteig: Parc d'Aventura Anigami

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!