Per Nadal, Regala Suro

Compartir

La botiga del museu ofereix una gran diversitat d’objectes elaborats en suro, des d’un tap a una corbata, des d’unes figures de pessebre fins a tot tipus d’estris per a la cuina i per a l’escriptori, a més de complements com arracades, bosses de mà, carteres i productes artesanals. Un ampli ventall de possibles regals i records del vostre pas pel museu, per Palafrugell i per la Costa Brava.

Cal destacar els objectes fets amb taps de suro reciclats produïts als tallers de la Fundació Vimar, una entitat sense ànim de lucre de suport a les persones amb discapacitat intel·lectual del Baix Empordà. A més a més, s’hi poden trobar les publicacions exclusives del Museu del Suro, els quaderns didàctics dels diferents museus del sistema territorial Mnactec i una gran selecció de llibres sobre el suro i el món surer, entre d’altres.

Els articles que trobareu han estat acuradament seleccionats, tot seguint un criteri de qualitat i originalitat. No perdeu l’oportunitat, veniu a visitar-la i emporteu-vos un regal de Nadal.

 

TEL: 972/ 307825

Ofertes

Tarda de Jocs de Suro

Llegir més...

El Suro, tot un món

Llegir més...

Visita Teatralitzada a l'Empordà Industrial

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!