MónNatura Delta de l'Ebre Amposta

Compartir
Polígon 78, parcel•la 7 Carretera del Poblenou a les Salines, s/n. Amposta

MónNatura Delta de l'Ebre, situat a la comarca del Montsià, a Amposta, permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa occidental. Terra i aigua s'uneixen en aquesta llengua i creen un escenari propici per a la concentració d'una fauna única i variada, sobretot d'aus aquàtiques, reconegudes internacionalment.

Un dels espais que es troben dins MónNatura Delta són les salines recreades a escala. Les salines són unes basses artificials (o construïdes pels humans) on l'aigua del mar es va evaporant gràcies a l'efecte del sol i del vent, amb l'objectiu d'aconseguir sal comuna.

Molt a prop de l'Espai Delta se situa un equipament que acull un dels millors miradors de la zona, una vista de 360º del Delta per gaudir d'un entorn immillorable i conèixer una gran varietat d'aus: sobretot les famílies de flamencs, i l'entorn del centre (la llacuna de la Tancada i les antigues Salines de Sant Antoni).

També hi trobem la zona de l'embarcador, que obre un espai per al coneixement i la pràctica de les activitats de pesca. En aquesta àrea, s'hi troba una mostra de diferents instruments i eines de pesca tradicional al Delta de l'Ebre, els anomenats arts de pesca, com ara el rall, el gànguil, el bussó, el gamber i el tresmall. En aquesta zona s'hi pot gaudir d'una altra activitat típica del Delta, la perxa.

MónNatura Delta ofereix als visitants diverses visites guiades per conèixer el centre: visita guiada “Veigues quin Delta!”, la visita dedicada als més petits “La visita dels menuts”, i una nova visita gastronòmica “Tastet d'un Delta”. I un seguit d'activitats familiars setmanals que apropen als més petits al món deltaic de la mà de tallers originals, creatius i manuals, així com activitats d'observació destinades a ornitòlegs o a persones interessades en la fotografia i la ornitologia que es poden fer sempre sota petició.

Destaquem...

Troba el teu estiu al Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Buda & Bike a Sant Jaume d'Enveja

05/09/2020 - 06/09/2020 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!