MónNatura Delta de l'Ebre Amposta

Compartir
Polígon 78, parcel•la 7 Carretera del Poblenou a les Salines, s/n Amposta
Trucar 977 05 38 01
Contactar info@monnaturadelta.com

Reserva online

MónNatura Delta de l'Ebre, situat a la comarca del Montsià, a Amposta, permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa occidental. Terra i aigua s'uneixen en aquesta llengua i creen un escenari propici per a la concentració d'una fauna única i variada, sobretot d'aus aquàtiques, reconegudes internacionalment.

Un dels espais que es troben dins MónNatura Delta són les salines recreades a escala. Les salines són unes basses artificials (o construïdes pels humans) on l'aigua del mar es va evaporant gràcies a l'efecte del sol i del vent, amb l'objectiu d'aconseguir sal comuna.

Molt a prop de l'Espai Delta se situa un equipament que acull un dels millors miradors de la zona, una vista de 360º del Delta per gaudir d'un entorn immillorable i conèixer una gran varietat d'aus: sobretot les famílies de flamencs, i l'entorn del centre (la llacuna de la Tancada i les antigues Salines de Sant Antoni).

També hi trobem la zona de l'embarcador, que obre un espai per al coneixement i la pràctica de les activitats de pesca. En aquesta àrea, s'hi troba una mostra de diferents instruments i eines de pesca tradicional al Delta de l'Ebre, els anomenats arts de pesca, com ara el rall, el gànguil, el bussó, el gamber i el tresmall. En aquesta zona s'hi pot gaudir d'una altra activitat típica del Delta, la perxa.

MónNatura Delta ofereix als visitants diverses visites guiades per conèixer el centre: visita guiada “Veigues quin Delta!”, la visita dedicada als més petits “La visita dels menuts”, i una nova visita gastronòmica “Tastet d'un Delta”. I un seguit d'activitats familiars setmanals que apropen als més petits al món deltaic de la mà de tallers originals, creatius i manuals, així com activitats d'observació destinades a ornitòlegs o a persones interessades en la fotografia i la ornitologia que es poden fer sempre sota petició.

Activitats per a escoles i instituts

MónNatura Delta de l'Ebre, un espai singular a tocar de la llacuna de la Tancada, permet descobrir els aspectes més representatius de l'entorn natural i la vida en aquest territori: els ocells, la sal, la pesca tradicional i el paisatge canviant al llarg de les estacions.

Es poden fer activitats que giren a l'entorn de quatre temàtiques: aus, sal, pesca tradicional i l'essència del Delta.

Experiències

Visita guiada a MónNatura Delta de l'Ebre

MónNatura Delta de l'Ebre Amposta

14 €

Agenda

Plantada d'arròs de les Terres de l'Ebre

22/06/2024 ...

Llegir més...

Destaquem...

La Ruta del Cister: tres grans monestirs reials amb una sola…

Llegir més...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!