Mas de Serra Vilallonga del Camp

Compartir
Ctra. TV-7223 de Vilallonga del Camp a la Selva del Camp, s/n. Vilallonga del Camp
Capacitat: 14

Casa Rural, lloguer per habitacions

El Mas de Serra és una masia del segle XII, rehabilitada per a la pràctica de l'agroturisme. Els propietaris de la casa, Joan i Àngels, dedicats al cultiu de l'avellaner, oliveres i productes diversos d'horta, ofereixen un tracte familiar, amb menjar casolà i de producció pròpia, oferint així menjars de temporada de primera qualitat, com les calçotades durant els mesos de gener a març.

La seva situació en el camp de Tarragona i al terme municipal de Vilallonga del Camp prop de l'ermita de Paret-Delgada, entre mar i muntanya és ideal per a aquest tipus de turisme. A prop de la masia es poden visitar llocs lúdics com: Port Aventura (20 km). Tarragona (20 km). Muntanyes (25 km). Montblanc (25 km). Centre d'hípica (8 km). Platges de Salou i Cambrils (25 km). Monestir de Santes Creus i Poblet (30 km). Del Priorat (40 km). El Delta de l'Ebre (80 km).

La capacitat de la masia és de 14 places, dividides en 4 habitacions (dues triples i dues quàdruples) totes elles amb TV, bany i calefacció.

Recomanacions

De finals de novembre fins a l'abril, aprofiti aquestes dates per gaudir de la calçotada al Mas de Serra.

Mengi els nostres excel·lents calçots, collits el mateix dia, acompanyats de la millor salsa casolana, el "romesco".

Gaudeixi i després oblidis de conduir, ja que el nostre preu inclou a més de la calçotada, sopar i esmorzar amb una nit d'allotjament.

Mas de Serra li recomana que durant la seva estança aprofiti per gaudir del Spa i de la piscina coberta del pavelló poliesportiu de La Selva del Camp. A tan sols quatre quilòmetres del mas.

 

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: PT-000207

Destaquem...

Sorteig: 1 entrada doble per PortAventura Park

Llegir més...

Fem turisme als museus del Garraf

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!