Mas de Serra Vilallonga del Camp

Compartir
Ctra. TV-7223 de Vilallonga del Camp a la Selva del Camp, s/n. Vilallonga del Camp
Capacitat: 14

Casa Rural, lloguer per habitacions

El Mas de Serra és una masia del segle XII, rehabilitada per a la pràctica de l'agroturisme. Els propietaris de la casa, Joan i Àngels, dedicats al cultiu de l'avellaner, oliveres i productes diversos d'horta, ofereixen un tracte familiar, amb menjar casolà i de producció pròpia, oferint així menjars de temporada de primera qualitat, com les calçotades durant els mesos de gener a març.

La seva situació en el camp de Tarragona i al terme municipal de Vilallonga del Camp prop de l'ermita de Paret-Delgada, entre mar i muntanya és ideal per a aquest tipus de turisme. A prop de la masia es poden visitar llocs lúdics com: Port Aventura (20 km). Tarragona (20 km). Muntanyes (25 km). Montblanc (25 km). Centre d'hípica (8 km). Platges de Salou i Cambrils (25 km). Monestir de Santes Creus i Poblet (30 km). Del Priorat (40 km). El Delta de l'Ebre (80 km).

La capacitat de la masia és de 14 places, dividides en 4 habitacions (dues triples i dues quàdruples) totes elles amb TV, bany i calefacció.

Recomanacions

De finals de novembre fins a l'abril, aprofiti aquestes dates per gaudir de la calçotada al Mas de Serra.

Mengi els nostres excel·lents calçots, collits el mateix dia, acompanyats de la millor salsa casolana, el "romesco".

Gaudeixi i després oblidis de conduir, ja que el nostre preu inclou a més de la calçotada, sopar i esmorzar amb una nit d'allotjament.

Mas de Serra li recomana que durant la seva estança aprofiti per gaudir del Spa i de la piscina coberta del pavelló poliesportiu de La Selva del Camp. A tan sols quatre quilòmetres del mas.

 

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: PT-000207

Destaquem...

Fem la Ruta del Tram pel Baix Llobregat

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!