Livetour Segway Pals

Compartir
Vernegar, s/n, 17256. Pals

Livetour Segway, empresa especialitzada en excursions amb Segway, ubicada a Pals.

Nascut a Pals i coneixedor de tots els racons, us ofereixo de la manera més divertida una excursió d'1 hora en Segway, combinada entre pinedes i visites als camps d'arròs.

Els segways són aparells de transport personal d'autobalanceig, són molt fàcils de conduir i intuïtius. Al principi de l'activitat, el guia farà una explicació teòrica de com funciona i tot seguit es faran pràctiques personalitzades, en el moment que tothom el controli bé es començarà l'excursió.

Disposem d'una flota de Segways models X2 SE, els més recents de la marca i els originals, són la gama més alta i també la més segura. No accepteu imitacions, no és el mateix.

La ruta recomanada és la de més èxit i també la més fàcil es comença per les pinedes fresques dels Masos de Pals i arribem gairebé a la platja on entrarem dins els famosos camps d'arròs, zona amb magnífiques vistes i considerada Parc Natural de les Illes Medes Baix Ter, apta a partir de nens de 8 anys i de 25 quilos de pes. Disposem d'un remolc per a nens d'entre 2 a 6 anys.

 

Destaquem...

Sorteig: una nit d'hotel i circuit termal a l'Hotel Balneari…

Llegir més...

Sorteig: entrades a l'Església de la Colònia Pons

Llegir més...

Agenda

Campanya Gastronòmica de la Garoinada a Palafrugell

11/01/2019 - 31/03/2019

Llegir més...

Carroussel de la Costa Brava. Festes de primavera de Palafrugell

11/05/2019 - 21/05/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!