Hotel Sant Antoni Ribes de Freser

Compartir
Carrer Sant Quintí, 55. Ribes de Freser

Reserva online

L'Hotel Restaurant Sant Antoni és propietat de la família Villarroya-Rosell des de fa més de 45 anys. Durant tots aquests anys el seu hotel s'ha caracteritzat per oferir als seus clients un tracte familiar, en un ambient agradable i acollidor, i alhora un servei acurat i professional, que ha fet que el hotel sigui reconegut arreu.

Situat en un lloc privilegiat a la Vall de Ribes, al centre del poble de Ribes de Freser, sobre el riu Rigard i a prop de l'estació del cremallera de la Vall de Núria, totes les habitacions disposen de bany i televisió, la meitat, de recent inauguració, són de categoria tres estrelles.

Aneu a gaudir del seu Hotel i del seu entorn. Una escapada que de ben segur serà un record inoblidable.

El Restaurant

Un bon hotel ha d'anar acompanyat d'un bon restaurant, i a l'Hotel Sant Antoni poden presumir de tenir una de les millors cuines de la Vall de Ribes.

Les seves instal·lacions, també estan preparades per a realitzar-hi àpats per a grups, dinars d'empresa, celebracions familiars, reunions, convencions ... informeu-vos.

Els Serveis

A més dels serveis bàsics d'un hotel modern a l'Hotel Sant Antoni trobareu els complements necessaris per fer la vostra estada el més agradable possible sigui quina sigui l'època de l'any que ens visiteu.

L'Hotel disposa de:

  • Bar-restaurant
  • Ascensor
  • Garatge
  • Wifi gratuït
  • Sala de televisió amb llar de foc
  • Sala d'estar situada just sobre el riu Rigard on per la seva lluminositat podrà passar llargues estones de pau i tranquil·litat.
  • Jardí amb terrassa exterior, on hi podrà sentir la remor del riu, la frescor del saltant d'aigua sobre roca natural i l'ombra dels cirerers.
  • Piscina i Parc Infantil

L'hotel ofereix descomptes en els bitllets del tren cremallera a Vall de Núria i en la compra de forfets a La Molina i Masella.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HG-000112-67