Hotel Marjal Amposta

Compartir
Partida Encanyissada cruïlla Fortalesa, 46 (Poblenou del Delta). Amposta

Marjal Allotjament és un hotel de 4 estrelles especialment dissenyat per al silenci i el descans. Han creat aquest espai amb la intenció d'oferir un servei diferent al Delta de l'Ebre. La majoria de clients sou parelles que veniu a buscar tranquil∙litat i silenci, combinat amb les visites al Parc Natural, el descobriment de les activitats lúdicoesportives, la peculiar gastronomia deltaica, les passejades enmig dels arrossars, l'observació de les aus...

A l’Hotel Marjal hi trobareu:

● 7 habitacions pensades per al relax i el confort, 6 d’elles amb dutxa d’hidromassatge i la suite amb jacuzzi.
● Una sala de lectura amb un gran finestral encarat a la Llacuna de l’Encanyissada, des d’on podreu observar telescòpicament les aus migratòries que ens visiten.
● Un selfservice bar amb tots els licors que més us agraden per a poder preparar-vos les vostres begudes quan us convingui.
● Esmorzars personalitzats per a persones amb intol∙leràncies (gluten, lactosa, ou). Només ho heu de mencionar en la vostra reserva.
● Un espai dedicat per a fisioteràpia i servei de massatges terapèutics a mida. Sol∙liciteu-ho amb 12h d’antel∙lació.
● Dos jacuzzis oberts al pati de l’hotel.
● Espai de chillout exterior.
● Totes les habitacions amb terrassa moblada.

Habitació habilitada per a persones amb poca mobilitat, a la planta baixa. Atenció molt personalitzada d’en Sisco, que està sempre atent a les vostres peticions: cava i flors
a l’habitació, recomanacions de restaurants, rutes, lloguer de bicicletes, museus, coses a fer. Si heu de sortir molt d’hora al matí, en Sisco us prepararà un esmorzar a l’hora que calgui, també és flexible amb els checkouts sempre que l’arribada de nous clients ho permeti.

Al Delta de l’Ebre hi ha una gran oferta d’hotels familiars i activitats per a nens. A Marjal Allotjament ofereixen un espai només per a majors de 14 anys, per als qui vulguin fer les vacances “a la seva manera”.

Aneu a Marjal Allotjament a sentir-vos com a casa vostra… o encara més tranquils.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HTE-000838

Destaquem...

Sorteig: pack capritx a El Dien Restaurant

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!