Hotel Gran Claustre Altafulla

Compartir
C/ del Cup, 2 Altafulla

L'hotel boutique amb caràcter prop de Tarragona a la Costa Daurada.

L'hotel Gran Claustre és un dels hotels més singulars i exclusius prop de Tarragona, un hotel de luxe ubicat en un edifici declarat bé Cultural d'Interès Nacional. Es tracta d'un hotel monument situat a l'antiga residència de les monges Teresianes del segle XVIII, situat just al costat del Castell dels marquesos de Tamarit.

L'hotel està situat a Altafulla, vila medieval emmurallada, a la Costa Daurada, a només 1 km de la platja i a 15 km de la ciutat de Tarragona, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

L'hotel Gran Claustre, Restaurant & Spa, és un hotel amb encant sensual i únic, que ofereix un equilibri perfecte entre les seves parets centenàries i l'interiorisme més actual oferint 39 habitacions distribuïdes en dos edificis. 

Les habitacions són úniques i totes diferents entre sí, ofereixen un ambient acollidor i un luxe de detalls per fer cadascuna de les seves estades a l' hotel, una experiència única. Les habitacions de l'edifici històric estan personalitzades amb noms a to amb el seu color: Vainilla, Carbón, Laca China i altres i les de l'edifici nou amb noms de metalls i pedres precioses com Platino, Turquesa i Azabache.

Una habitació per a cada persona, per a cada moment, l'hotel Gran Claustre, restaurant & spa és una opció ideal per a escapades romàntiques, de relax o per descobrir un entorn ple de racons interessants.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HT-000785

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Gaudeix els parc naturals dels Pirineus de Catalunya

Llegir més...

Agenda

Festa Major de Creixell

16/07/2021 - 31/07/2021

Llegir més...

Festival Internacional de Música d'Altafulla

04/08/2021 ...

Llegir més...

Fira d'artesans d'Altafulla

12/08/2021 - 15/08/2021

Llegir més...

Coneix els camins d'Alatafulla amb bicicleta

06/07/2021 - 31/08/2021

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!