Hotel Don Cándido i Restaurant Mun Terrassa

Compartir
Rambleta Pare Alegre,98. Terrassa

Reserva online

L'Hotel Don Cándido, és l'hotel de referència de la província de Barcelona. Reformat l'any 2017, coincidint amb el 25è aniversari, és un hotel de negocis, especialitzat en grups empresarials, convencions i esdeveniments familiars.

L'edifici, conegut per la seva forma circular, compta amb 110 habitacions i 9 salons amb capacitat des de 8 fins a 400 persones i ofereix una gran varietat gastronòmica per a tot tipus d'esdeveniments: banquets, casaments, comunions, cocktails, presentacions,...

A part dels clients particulars i els esdeveniments personalitzats, l'hotel també s'ha especialitzat en l'allotjament de grups esportius; les instal·lacions esportives existents a Terrassa, ofereixen una àmplia gamma de possibilitats per practicar una infinita varietat d'esports. Famílies i grups de turistes  també vénen a Terrassa, per lleure, per visites culturals o religioses,  i escullen l'hotel pels bons preus i sobretot per la bona comunicació: a només 25 quilòmetres de Montserrat i Barcelona.

L'hotel acull  a la planta baixa, el Restaurant MUN, que ofereix una àmplia oferta gastronòmica: menú diari, menú de cap de setmana, menú gastronòmic, carta de temporada i menús a mida per a grups o celebracions. Obert tot  l'any.

A la 6ª planta, hi ha el centre de bellesa i salut Oquo,  la perruqueria i el gimnàs, oberts al públic de dilluns a dissabte al migdia. 

Per a més informació sobre horaris i preus, consulti la web.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HB-003938

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Sorteig: Parc d'Aventura Anigami

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!