Hostal 1888 Gironella

Compartir
Avinguda Catalunya, 14. Gironella

Situat a l'entrada de Gironella pel seu vessant sud, en el que avui dia és el carrer principal de Gironella, l'Avinguda de Catalunya, en el nº14 ens trobem l'edifici.

A la planta baixa es troba el restaurant "La destil∙leria" on poden fer tant esmorzars com dinars i sopars.

A la primera planta de l'edifici es troba l'Hostal 1888, de recent obertura. Disposa de 4 habitacions, tres dobles i una cuàdruple. Les habitacions tenen l'encant especial que li dóna situarse en un edifici històric, però amb una rehabilitació acurada que ho integra en els nostres dies.

Dues habitacions estan encarades al vessant de llevant i disposen d'una terrassa amb vistes al riu Llobregat i al poble medieval de Gironella. Les altres dues donen al carrer principal de Gironella, a l'Avinguda de Catalunya.

Cada habitació es denomina amb un element característic del poble medieval de Gironella. Tot això fan de l'Hostal 1888 un espai de disseny molt actual, integrat dins d'un edifici històric i amb tots els serveis tant residencials com de restauració, per fer una estada de qualitat amb una personalitat pròpia i molt definida.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HCC-004451

Agenda

Buscar el Tió de Nadal

01/12/2017 - 22/12/2017

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!