Hípica Unicorn Calonge - Sant Antoni

Compartir
Mas Muni s/n. Calonge - Sant Antoni

Un Centre Eqüestre situat al costat del parc natural de "Les Gavarres" i en ple cor de la Costa Brava (Catalunya), una bona llar per a cavalls i ponis, i alhora un excel·lent ambient familiar per a genets i futurs genets.

Excursions

En els nostres passejos llargs vam visitar llocs com: la P Arroquia de Santa Coloma de Fitor, l'Ermita de Santa Llúcia de l'Arboç, forns de ceràmica, neveres naturals, dòlmens, menhirs, pedres de culte, masies i fonts.

La zona és ideal per muntar a cavall i gaudir d'unes relaxants vacances a Catalunya.

El terreny és moderadament difícil amb pendents i rampes. Ofereix una gran varietat de camins amples i estrets, paisatges que es poden gaudir al ritme del pas, trot i galop. El genet ha de dominar perfectament els aires de l'equitació (pas, trot, galop) i la suspensió.

Per al benestar dels nostres cavalls tenim establerts el pes màxim del genet en 85kg.

En els nostres passejos sempre estan acompanyats per guies amb anys d'experiència.

Classes

Les nostres classes de adapten segons el nivell del genet, ja sigui principiant, mitjà o avançat. Ensenyem les tècniques de l'equitació, pas, trot, galop i al mateix temps de forma de relacionar-se amb el cavall per aconseguir un complet equilibri.

També la preparació, neteja, ensellar, etc.

Cursos i ponygames

Els nostres cursos tenen la mateixa base que les classes pel que fa a nivells de genet: principiant, mitjà o avançat i ensenyament de tècniques de l'equitació. A més dels cursos ofereixen la possibilitat d'aprofundir en els valors de relació amb els cavalls, conèixer les seves costums i sentiments, i la seva cura, neteja, menjar, veterinari, ferramenta, etc.

En els cursos s'aprèn diferents disciplines, com Ponygames, Volteig, Enganxall, Doma i Treballar a peu. També hi ha relació amb persones que comparteixen la mateixa afició. Mas Tallers, gimcana... A partir de 3 anys.

Passejades en poni

Per als més petits a partir de 3 anys, farem passejades pel camp. Els passejos en poni es realitzen sempre acompanyats d'un guia. Durada dels Passejos ca 20 minuts o 45 minuts. A partir de 3 anys.

Festes / esdeveniments

Organitzem festes d'aniversari sense berenar, amb passejades en poni / cavall i tornada amb el carruatge de poni. També oferim la possibilitat de llogar "El Casal" tot el dia. Gaudiu d'un preciós dia amb barbacoa exterior.

Es disposa d'una àrea de pícnic, equipat amb cadires, taules, graelles i serveis higiènics, així com d'una petita granja amb conills, oques, ànecs, cabres, etc... així com la nostra mascota Lola, que farà les delícies de tots el petits i satisfarà les diferents necessitats de tots els assistents.

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Sorteig: Parc d'Aventura Anigami

Llegir més...

Agenda

Fira del Conte de Palamós

24/05/2019 - 25/05/2019

Llegir més...

El vermut a Palamós

08/04/2019 - 26/05/2019

Llegir més...

Agenda de Maig a Palamós

01/05/2019 - 31/05/2019

Llegir més...

Agenda de maig a Santa Cristina d'Aro

02/05/2019 - 31/05/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!