Fix the History Tarragona

Compartir
Carrer de Smith, 61 Tarragona
Trucar 644 71 32 61
Contacte info@fixthehistory.com

Reserva online

Acadèmia de fixters

Si esteu llegint això és perquè esteu interessats en ingressar a l'Acadèmia de Fixters.

Com? Què no sabeu què és un Fixter? Els Fixters som el guardians del temps. El nostre objectiu és corregir les alteracions provocades pel grup de terrorisme temporal Omega per tal de salvaguardar la línia espai-temps en la que vivim. A l'Acadèmia gestionem tan la formació dels Fixters com les missions de camp. Si encara esteu interessats, us podeu allistar en grups. Vosaltres sou el futur. Salveu el passat. El present us necessita!

Com funciona

Una Escape Room (o joc d'escapament) és un joc col·laboratiu on, un grup de 2 a 6 persones, ha de resoldre un seguit d'enigmes per poder sortir de l'habitació on estan atrapats. És un joc que engantxa ja que es pot jugar tan amb amics com en familia i que us farà pujar l'adrenalina fins a límits insospitats! 

Missió

El grup de terrorisme temporal Omega ha alterat el passat per obligar al Professor Anselm Ferrer a desenvolupar tecnologia molt perillosa. A vosaltres us toca viatjar al passat i recuperar el diari de laboratori del professor per evitar que caigui en males mans i, naturalment, heu de trobar la manera de tornar al nostre temps abans de que es tanqui el portal temporal!

60 minuts

La tecnologia actual només ens permet mantenir el portal de connexió amb el passat durant una hora. Si tardeu més a completar la missió, quedareu atrapats a l'any 1934 per sempre. Així que no perdeu de vista el cronòmetre!

Reserves

Per poder participar és important que reserveu dia i hora a la nostre pàgina web. Per qualsevol dubte o incidència podeu contactar amb nosaltres o trucar-nos per telèfon.

Si voleu fer un regal original i divertit també us oferim la possibilitat d'obtenir un cupó de regal.


També et pot interessar: Fem un Room Escape?

Agenda

Temporada de concerts a l'Auditori Josep Carreras a Vila-seca

09/06/2023 ...

Llegir més...

Concurs Internacional de Focs Artificials, 'Ciutat de Tarragona'

05/07/2023 - 08/07/2023

Llegir més...

Destaquem...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!