Escape Room Cuenta Atrás Barcelona

Compartir
Experiència a domicili. Barcelona

Cuenta Atrás és el primer Room Escape a domicili 100%. Us duem una experiència completa de Room Escape equivalent a la d'un local però on vulgueu: casa, local, oficina d'empresa, casa rural, apartament turístic... Cuenta Atrás arriba on vosaltres digueu. Ens desplacem per tot Catalunya per portar-vos la nostra primera experiència, Patente J.E.. Els vostres menjadors, oficines o locals privats es convertiran en una sala d'escape amb objectes, enigmes, ambientació, un equip de suport sempre al vostre costat i una història que us farà entrar en un món paral·lel durant més de 60 minuts.

Podeu jugar tant en un grup de 4 a 7 persones com en grups grans, competint tots a la vegada en formats que poden arribar a les 60 persones. 

Des de la nostra arribada per muntar fins que marxem, un cop desmuntat, passaran més de 3 hores on tractarem que sempre us sentiu cómodes, viviu l'experiència amb tota la motivació possible i us emporeu un record positiu de Cuenta Atrás.

També disposem d'un Room Escape infantil per aniversaris o qualsevol tipus de celebració, 'Missió al museu', on els petits de 8 a 12 anys formaran part d'un equip d'investigadors per resoldre un cas en menys de 45 minuts. 

Voleu un Room Escape a casa vostra, al vostre poble, a la vostra empresa o al vostre allotjament turístic? La resposta és Cuenta Atrás. Us hi esperem!

 

Destaquem...

Sorteig: Catalunya en miniatura

Llegir més...

Sorteig: Dues entrades dobles per la Passió d'Esparreguera

Llegir més...

Agenda

Festa de Sant Medir

03/03/2019

Llegir més...

La Marató de Barcelona

10/03/2019

Llegir més...

Tres Tombs d'Esplugues de Llobregat

09/03/2019 - 10/03/2019

Llegir més...

Març Gastronòmic al Prat de Llobregat

07/03/2019 - 14/04/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!