Escape Mountain Barcelona

Compartir
Cami del Pantà s/n Barcelona
Trucar 655 06 76 16
Contactar info@escapemountain.es
Veure vídeo

Què és?

Escape Mountain és un nou joc d' Escape Room a la natura, que consisteix a resoldre una sèrie d'enigmes per anar avançant fins a assolir l'objectiu final. Al contrari dels Escape Room convencionals, Escape Mountain s'enfoca dins d'un marc diferenciador davant d'altres en desenvolupar-se completament a l'aire lliure, permetent desplaçar-se lliurement i utilitzant elements de l'entorn natural com a part del joc.

Un joc d'Escape Room clàssic consisteix a tancar-se en una habitació tematitzada d'una manera concreta i amb una història específica per resoldre una sèrie d'endevinalles per aconseguir sortir abans que s'esgoti el temps. La nostra intenció és diferent i original, doncs volem que al costat del teu equip, treballeu units per escapar de la muntanya.

La Maledicció de Collserola

En aquesta aventura us proposem explorar el Parc Natural de la Serra de Collserola. Resol les proves per descobrir quin secret s'amaga entre les ombres dels seus arbres a La maledicció de Collserola, una experiència en plena natura. Deixa't guiar i resol diferents enigmes mentre exercites la ment i el cos. Vine i descobreix un dels Escape Rooms més originals de Barcelona!

Quatre aventurers amics es van endinsar al Parc de Collserola animats per les llegendes que d'aquest bosc s'expliquen: Escabroses històries, xiscles a la nit… El que els joves no sabien és que no tornarien mai. Amb els anys, van caure en l'oblit, i van desaparèixer sense deixar empremta.

Alguns veïns de la zona expliquen que en caure la nit, se senten crits demanant auxili acompanyat d'unes misterioses llums que parpellegen a la foscor del bosc.

Un nou grup de temeraris excursionistes, hauran de tornar a endinsar-se en els tenebrosos i foscos camins de Collserola, guiats per un alterat vilatà que els animarà a investigar els estranys successos que van tenir lloc als voltants del lloc.

  • Dificultat: Mitja-Baixa
  • Temàtica: Misteri, Suspens i Investigació.
  • Durada: 3h
  • Edat: A partir de 12 anys.
  • Persones: de 4 a 40
  • Preu: 42€-59€ /Persona

Agenda

Encesa de les llums de Nadal a Sant Just Desvern

02/12/2023

Llegir més...

El mercat de la Iulia a Mas Lluí, Sant Just Desvern

02/12/2023 ...

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: 6 packs d'entrades dobles per a una visita amb espectacle…

Llegir més...

Sorteig: 4 lots de samarretes de Carros de Foc

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!