Embarcacions Badia Alfacs Sant Carles de la Ràpita

Compartir
Moll de creuers recreatius Sant Carles de la Ràpita

Embarcacions Badia Alfacs és una empresa que va néixer el 2004 amb l'objectiu de donar a conèixer un lloc meravellós i paradisíac com és la Badia dels Alfacs dins del Parc Natural del Delta de l'Ebre, enfront de Sant Carles de la Ràpita. L'any 2010 vam ser finalistes en la Medalla de Turisme de Catalunya com a empresa innovadora en el sector. Som l'empresa pionera en el lloguer al Delta de l'Ebre ( Reserva de la Biosfera ).

La Badia és un dels llocs més emblemàtics del Parc Natural del Delta de l'Ebre i és important per la gran varietat de fauna que podem trobar com els flamencs i la gavina corsa, entre d'altres.

Un aspecte important a destacar són les platges de sorra fina de la Punta de la Banya amb poca profunditat, ideals per al turisme familiar, les Muscleres, les Salines de la Trinitat."

Embarcacions Badia Alfacs es troba dins del Moll de creuers turístics i recreatius de Sant Carles de la Ràpita, darrere del pavelló firal

Ruta Bahía Alfacs

Ruta guiada i personalitzada per la Badia acompanyada per un patró titulat en nàutica professional. Durant la ruta es visitaran els Vivers de musclo i ostra, les Salines de la Trinitat, Península de la Banya i les platges del litoral.

Ruta Degustant el mar

Ruta guiada i personalitzada per la Badia acompanyada per un patró titulat en nàutica professional i degustació de musclos, ostra i cava. Durant la ruta es visitaran els Vivers de musclo i ostra, les Salines de la Trinitat, Península de la Banya i les platges del litoral.

Ruta per a grups i famílies

Consisteix en una ruta amb una embarcació sense titulació dirigida per una embarcació guia, visitant els llocs més emblemàtics de la Badia com els Vivers de musclo i ostra, Salines de la Trinitat, Punta de la Banya i platges de la costa

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Sorteig: Xec Km0 Slow Food a El Dien Restaurant

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!