El Forn Rural Montmajor

Compartir
Casa El Forn s/n (Gargallà). Montmajor
Capacitat: 10

El Forn un nou allotjament rural al Berguedà. L'edifici és una antiga casa, construïda el segle XIX, i completament acondicionada en els darrers anys. Tot i així, Conserva el seu aspecte original.

Situada a Gargallà (Montmajor. Comarca del Berguedà) envoltada de camps de conreu, boscos i un entorn que convida a les excursions i activitats molt diverses. Fa prop d'un segle aquest edifici servia el pa a tots els veïns de la zona. Era també un punt de trobada.

Mantenint aquesta idea, hem rehabilitat aquest edifici. I per això, trobareu amplis espais per compartir un àpat en grup, espais més recollits per a llegir i desconnectar, o un jardí amb porxada per a poder gaudir d'una barbacoa a l'aire lliure.

Al Forn som respectuosos amb l'entorn i el medi ambient, per això fem una gestió responsable de l'aigua i els residus. Promovem un consum responsable d'aliments de proximitat, i apostem per un model de turisme sostenible. La Montse us atendrà i farà de la vostra estada a El Forn una experiència memorable.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HUTB-040118-76

Destaquem...

Concurs: Entrada familiar per visitar la Granja Natura de Navàs

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Agenda

Cicle Batecs Culturals a Cardona

18/04/2020 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!