Dinosfera Coll de Nargó

Compartir
C/ Xavier Marot s/n. Coll de Nargó

L'espai expositiu Dinosfera a Coll de Nargó, forma part del projecte "Dinosaures dels Pirineus" que vol oferir els coneixements científics sobre els darrers dinosaures que varen viure a Europa, fa més de 66 milions d’anys, a través d’una sèrie d’espais museogràfics distribuïts pels Pirineus.

A Dinosfera podreu conèixer tot allò que la ciència sap sobre la reproducció dels dinosaures a partir de la informació que els científics han obtingut en els importants jaciments paleontològics del terme municipal de Coll de Nargó. Aquest espai expositiu mostra ous i nius de dinosaure, un model a mida real d'un dinosaure sauròpode ponent ous i un joc interactiu que repta al visitant a reproduir el procés d'excavació de la posta d'ous de dinosaure més gran d’Europa extreta d’un jaciment d’aquesta zona i que també està exposada.

Durant l’any, l’espai Dinosfera obre cada cap de setmana.

  • Dissabte: d’11 a 14h i de 17 a 19h
  • Diumenge: d’11 a 14h

Per Nadal, Setmana Santa i Estiu l’espai obre entre setmana, consulteu els horaris a la web.

La museografia es complementa amb el Museu de la Conca Dellà, a Isona i Conca Dellà, on hi trobareu el niu més gran d'ous de dinosaure d'Europa, la reconstrucció a mida real d'un dinosaure sauròpode i un conjunt d'activitats que us permetran conèixer Catalunya a l'era dels dinosaures.

 

Destaquem...

El pèsol negre del Berguedà

Llegir més...

Descobrim la Formatgeria La Clua de Meià

Llegir més...

Agenda

Mercat del Trumfo i la Sal d'Odèn

17/11/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!