Dinosfera Coll de Nargó

Compartir
C/ Xavier Marot s/n. Coll de Nargó

L'espai expositiu Dinosfera a Coll de Nargó, forma part del projecte "Dinosaures dels Pirineus" que vol oferir els coneixements científics sobre els darrers dinosaures que varen viure a Europa, fa més de 66 milions d’anys, a través d’una sèrie d’espais museogràfics distribuïts pels Pirineus.

A Dinosfera podreu conèixer tot allò que la ciència sap sobre la reproducció dels dinosaures a partir de la informació que els científics han obtingut en els importants jaciments paleontològics del terme municipal de Coll de Nargó. Aquest espai expositiu mostra ous i nius de dinosaure, un model a mida real d'un dinosaure sauròpode ponent ous i un joc interactiu que repta al visitant a reproduir el procés d'excavació de la posta d'ous de dinosaure més gran d’Europa extreta d’un jaciment d’aquesta zona i que també està exposada.

Durant l’any, l’espai Dinosfera obre cada cap de setmana.

  • Dissabte: d’11 a 14h i de 17 a 19h
  • Diumenge: d’11 a 14h

Per Nadal, Setmana Santa i Estiu l’espai obre entre setmana, consulteu els horaris a la web.

La museografia es complementa amb el Museu de la Conca Dellà, a Isona i Conca Dellà, on hi trobareu el niu més gran d'ous de dinosaure d'Europa, la reconstrucció a mida real d'un dinosaure sauròpode i un conjunt d'activitats que us permetran conèixer Catalunya a l'era dels dinosaures.

 

Destaquem...

El pèsol negre del Berguedà

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!