Entrada Conjunta: Museu de la Vida Rural i Fassina Balanyà

Compartir
Coves de l'Espluga de Francolí
L'Espluga de Francolí
Oferta: 9.20 € 6.00 €

Entrada combinada que inclou la visita lliure al Museu de la Vida Rural i la visita semi guiada al museu de l'antiga fàbrica d'aiguardent de la Fassina Balanyà, de titularitat municipal i inclosa en la Xarxa del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya. L'entrada, que te un preu de 6€ per als adults i serà gratuïta fins als 18 anys, es pot adquirir de manera presencial en qualsevol dels dos museus.

El MVR és un centre cultural de la memòria, la reflexió i la transformació sostenible des del món rural, sota el lema Per saber on anem, cal saber d'on venim. Mostrar totes les característiques de la vida tradicional a les viles i pobles de Catalunya, fent especial esment a la pagesia com a element primordialment destacat del món rural. Conté un variat fons de peces en exposició permanent relacionades amb la vida tradicional, la cultura, la pagesia, les arts i oficis artesanals.

La Fassina Balanyà és una antiga destil·leria d'aiguardent que té els seus orígens en la dècada de 1830. A través de la maquinària antiga i restaurada s'explica el procés productiu per l'obtenció d'aiguardent i derivats a partir de la brisa del raïm. La Fassina Balanyà forma part del Sistema Territorial del Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (STmNACTEC). La visita a la Fassina Balanyà comença amb un audiovisual de presentació, la visita guiada a l'antiga fàbrica i s'acaba amb una destil·lació en directe i degustació d'aiguardent i licors.

Ofertes

Promoció Cova i Fassina

Llegir més...

10.60 € 9.20 €

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!