Centre de Visitants de la Garriga La Garriga

Compartir
Carretera Nova, 46. La Garriga

El Centre de Visitants de la Garriga, una barreja entre punt d'informació turística i centre d’interpretació, és la porta d’entrada al poble. Hi has de passar si el que vols és descobrir la Garriga, conèixer-la.

El Centre de Visitants és un espai per a la interpretació del patrimoni i la història locals. L’espai presenta una exposició sobre l’evolució del poble des de l’època romana fins a l’actualitat i, a més, proposa diversos itineraris turístics per conèixer més a fons els secrets del municipi.

L’equipament compta amb nombrosos recursos museogràfics i interactius que permeten apropar-se al patrimoni garriguenc d’una manera didàctica i amena. L’espai, que és de visita lliure, també ofereix dos audiovisuals.

Així mateix, el Centre de Visitants ofereix tota la informació sobre els recursos i serveis turístics del municipi i té un espai dedicat a botiga.

Tot plegat, per a presentar a les persones que vulgueu visitar la Garriga un tast del fantàstic patrimoni que converteix el poble en un museu a l’aire lliure que no us deixarà de seduir.

La Garriga és una referència del Modernisme català: no trobareu un altre poble amb un conjunt més complet de l'arquitectura d'estiueig de la burgesia del final del segle XIX i el principi del XX. És la vila del gran arquitecte modernista del Vallès Oriental, Manuel J. Raspall i compta amb un eixample d'estiueig espectacular, amb un Passeig envoltat de grans torres de més d'1 km de llargada.

Però més enllà del Modernisme, la Garriga és referència en el patrimoni memorial, especialment el relacionat amb la Guerra Civil, amb el primer refugi antiaeri museïtzat de Catalunya, un camp d'aviació republicà visitable i moltes altres ofertes. I compta també amb la capella romànica de Santa Maria del Camí, l'església, en part romànica i en part gòtica, de la Doma (amb un retaule gòtic de primer nivell), una de les vil·les romanes (la de Can Terrers) més importants de Catalunya...

A tot això hi ha de sumar un entorn privilegiat, entre els Cingles de Bertí i el Parc Natural del Montseny. La Garriga forma part, de fet, de la Reserva de la Biosfera del Montseny, i ofereix una extensa xarxa de senders i passejades per una natura i un entorn rural privilegiats. I, a més, un centre urbà amb una oferta comercial i gastronòmica (les botifarres de la garriga són conegudes arreu de Catalunya) que satisfarà els vostres desitjos.

I, finalment, la Garriga és, també, Vila Termal, i ofereix una de les aigües termals més calentes de Catalunya a través de dos balnearis: el Balneari Blancafort i el Termes la Garriga.

Capbusseu-vos al nostre web i busqueu-hi l'extensa oferta de visites i activitats. Us sorprendrà i no us hi podreu resistir! 

Ofertes

Visita guiada al Refugi antiaeri de la Garriga

Llegir més...

4.50 €

Agenda

Bona Diada de Sant Jordi

23/04/2018

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femTurisme.cat des del teu correu electrònic!