Castell de Castelldefels Castelldefels

Compartir
Plaça del castell, 1 Castelldefels
Trucar 630 91 05 34
Contacte elcastelldefels@adleisure.com

Reserva online

El Castell de Castelldefels és el símbol icònic de la ciutat. Fins ara tancat al públic, obre per primera vegada amb una proposta de visita al propi castell i a Piratia, una atracció interactiva  per a conèixer més sobre la pirateria en la zona.

Construït en el segle X, va ser aixecat sobre restes ibèriques i romans i durant segles va ser utilitzat per a controlar el territori, com a fortalesa de defensa contra els invasors àrabs i contra els atacs pirates.

La visita amb àudio guia per tot el Castell permet reviure les diferents èpoques des de la seva construcció fins a les festes de l'alta societat que celebrava Manuel Girona.

Coneixerà la història de la pirateria mediterrània a través de Piratia, una experiència interactiva i immersiva on mitjançant elements audiovisuals, escenogràfics, lúdics i interactius es narra la pirateria.

La visita finalitza a la terrassa amb unes espectaculars vistes a Castelldefels, a la mar i a les muntanyes que l'envolten, es converteix en un espai indispensable en qualsevol època de l'any.

Els seus agradables jardins són la zona perfecta per a passejar.

Destaquem...

Descobrint el Penedès al teu ritme a través dels Camins del…

Llegir més...

Sorteig: entrades a l'Església de la Colònia Pons

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!