Casetes del Delta Sant Jaume d'Enveja

Compartir
Carrer Sant Cristòfol s/n. Sant Jaume d'Enveja

La Casa Gran

Les Casetes del Delta  són dues cases que es poden llogar conjuntament o separadament, de quatre i sis places. Estan situades en un dels paratges més bonics del Delta de l’Ebre, prop de Sant Jaume d’Enveja i molt a prop de Balada, al costat de l’illa fluvial de Gràcia. L’entorn és d’arrossars, horta i arbres fruiters.

La casa Gran té sis places i està decorada amb molt d’encant i disposa de totes les comoditats. Consta d’un gran menjador-sala d’estar amb un sofà llit de dues places, dues habitacions, cuina totalment equipada i bany amb dutxa.

A la casa hi trobareu llençols, tovalloles i també tot el necessari a la cuina. Hi podreu tastar el gustós oli de les Terres de l’Ebre, sal i arròs del Delta.

La Casa Petita

Les Casetes del Delta són dues cases que es poden llogar conjuntament o separadament, de quatre i sis places. Estan situades en un dels paratges més bonics del Delta de l’Ebre, prop de Sant Jaume d’Enveja i molt a prop de Balada, al costat de l’illa fluvial de Gràcia. L’entorn és d’arrossars, horta i arbres fruiters. Íntima, recollida i molt acollidora, així veiem nosaltres aquest petit refugi del Delta de l’Ebre. Decorada amb colors atractius i amb molt d’encant, la casa Petita ofereix quatre places repartides en dues estances. Disposa d’un altell. Està equipada amb una petita cuina que té tot el necessari i un bany amb dutxa.

La Casa de Balada

La casa de Balada està situada just al costat de l’embarcador de Balada, molt aprop del riu. És una petita casa de poble, de façana blanca, on es pot imaginar la vida que es feia abans al Delta, amb vespres asseguts al carrer prenent la fresca i escoltant el raucar de les granotes. El vent mou l’arrossar que hi ha davant de la casa, una subtil i agradable remor que acompanya a l’estada.

Balada és nucli que té no més de deu cases i que pertany al municipi de Sant Jaume d’Enveja, del que es troba a poc més de tres kilòmetres.

La casa de Balada té dues habitacions i una capacitat de 5 places. Disposa de sala menjador, cuina totalment equipada i bany complet.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: HUTTE-001524 / HUTTE-002068