Casa Rural Mas del Pí El Perelló

Compartir
Camí de la bassa d’en Ferrà, KM 3, Partida Burga. El Perelló

Mas del Pi és una antiga masia del S. XIX restaurada amb molt d'encant. Té una extensió de terreny de 4.5 ha. Situat al Pla de Burgar, al Nord del Perelló, situat en un entorn natural típicament mediterrani, a la Comarca del Baix Ebre, terra d'oli, vi i mel.

Trobareu un ambient càlid i acollidor, amb tots els serveis. La casa ofereix quatre habitacions dobles i una triple, totes amb bany complet i calefacció, de les quals tres tenen terrassa amb unes vistes precioses a la Serra del Cardó-Box.

També oferim una habitació doble adaptada, amb bany complet.

El Mas del Pi disposa de sala d'estar i dos menjadors molt acollidors i un ampli i confortable porxo, davant del jardí, que convida a la migdiada sota l'ombra d'una figuera. La decoració combina els sostres de fusta amb la pedra vista d'algunes parets i inclou elements antics, que li donen un ambient acollidor.

Per als que vingueu amb nens i us vulgueu donar un respir, tenim servei de cangur.

Admetem gossos.

Pels que no tingueu vehicle, us podem passar a buscar per l'estació.

Oferim cuina casolana amb productes de temporada de l'hort.

Tenim un profund respecte per la natura i creiem en un model de sostenibilitat i estil de vida coherent amb el medi ambient. Així, practiquem l'agricultura ecològica, generem l'electricitat amb energia solar, recollim l'aigua de la pluja i utilitzem biomassa com a sistema de calefacció.

El Mas està certificat pel CCPAE com a masia ecològica.  La finca té oliveres, vinyes, hort, arbres fruiters i animals de corral.

Oferim activitats d'agroturisme; podreu donar-los de menjar a les gallines, oques, i ànecs o recollir ous frescos per esmorzar, recollir de l'hort les fruites i verdures de la temporada,...

Oferim un tracte càlid i familiar, en un entorn idoni per desconnectar, descansar i gaudir del so de la natura.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: PT-000285