Casa Palà: Cal Mestre i Cal Canestró Riner

Compartir
Casa Palà, 25287 Su. Riner

Cal Mestre i Cal Canestró son dues cases de turisme rural situades al poble de Su. Un poble petit, tranquil i acollidor on podreu descansar, relaxar-vos i gaudir amb la família o amics. Un lloc ideal per desconectar, i disfrutar de la tranquil.litat i la natura.

Les cases disposen d'una zona exterior compartida, on es troba la piscina, la barbacoa i el jardí.

Amb hores acordades amb el propietari, es podran visitar els animals. Hi trobareu vedells, cabres, gallines, tortugues.

Cal Mestre

La casa disposa de 4 habitacions ( 3 de matrimoni i 1 de doble) , 2 banys, cuina- menjador - sala d'estar amb llar de foc, i sortida directa a la piscina. Hi a possibilitat de bressol .

Cal Canestró

La casa disposa de 3 habitacions (2 de matrimoni y 1 doble), 3 banys, cuina-menjador-sala de estar amb llar de foc.

Su

Situat al sud de la comarca del Solsonès, el formen un grup de cases distribuïdes de manera irregular. Al Centre del poble hi trobem l'Església dedicada a Santa Maria i documentada al segle XI.

És un poble bonic, petit i desconegut i alhora tranquil, silenciós, envoltat de natura i racons misteriosos on podreu gaudir d'uns dies de tranquil·litat amb la parella, família o amics, sense presses, sense aglomeracions, sense soroll, sense estrès, sense cotxes ...

Molt a prop de Su, trobem el Santuari del Miracle que és declarat monument històric i el conformen l'església, la Casa Gran i el Monestir neoromànic d'inicis del s. XX.  A més a més d'aquests tres edificis formen part del monument històric els elements següents: la plaça, la font, la Bassadòria, les Cel·les de Sant Antoni, l'ermita de la Desaparició, el comunidor, l'ermita de Sant Gabriel i la Creu de Ferro.

Excursions

El poble està envoltat de camins sense esfaltar on es pot disfrutar de passejades curtes i llargues, depenent de les ganes i les possibilitats de caminar. I pels voltants, també podeu trobar moltes coses per visitar com: torres de defensa, dolmens, santuaris, museus, embassaments, fonts, castells...

Activitats

L'acivitat principal es el senderisme, pero també podeu disfrutar dels caiacs al pantà de Sant Ponç, golf a la Ribera Salada, Quads Llosa del Cavall o esquí al Port del Comte, entre d'altres.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: PCC-000898 / PCC-00897