Casa Gracia Barcelona

Compartir
Passeig de Gràcia 116 Barcelona

Reserva online

Casa Gracia és un allotjament ubicat als Jardinets de Passeig de Gràcia, la part alta de l'avinguda, a escassos 300 metres de la Pedrera de Gaudí.

Ofereix habitacions amb aire condicionat i connexió WiFi gratuïta a totes les seves instal·lacions. L'edifici ofereix habitacions compartides, privades, i apartaments, amb servei de recepció 24 hores i espais d'ús compartit com la terrassa, la cuina, el menjador i diverses sales d'estar per a què els viatgers allotjats puguin conèixer-se i compartir experiències. També s'ofereixen ordinadors per a l'ús dels hostes, i cada dia s'organitzen esdeveniments culturals i d'entreteniment oberts als habitants de Barcelona i als viatgers, a més dels hostes. 

Casa Gracia té un fort lligam amb el barri de Gràcia, i per això col·labora amb diversos actors del barri i organitza activitats per a donar a conèixer la seva història, la seva arquitectura i els seus carrers i comerços entre els viatgers.

L'allotjament es troba a pocs metres de l'Avinguda Diagonal, a uns 300 metres de l'estació de metro Diagonal, que enllaça de forma directa amb la Sagrada Família. El Passeig de Gràcia, on es troba Casa Gracia, és una avinguda mundialment coneguda per les seves exclusives botigues, restaurants, i l'arquitectura modernista, amb edificis emblemàtics com la Casa Batlló, la Casa Ametller o la Lleó i Morera

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: AJ-000565

Destaquem...

Femturisme per les Viles Florides de Catalunya

Llegir més...

Gaudeix els parc naturals dels Pirineus de Catalunya

Llegir més...

Agenda

Indiana Stones: explorem! a La Pedrera

24/07/2021 - 25/07/2021 ...

Llegir més...

La Pedrera Jazz

30/07/2021 ...

Llegir més...

Hi havia una vegada... un trencadís! a La Pedrera

31/07/2021 ...

Llegir més...

La Pedrera amb DO-Capvespres de vins

18/09/2021 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!