Càmping Cala Montgó L'Escala

Compartir
Avinguda de Montgó, s/n L'Escala

Reserva online

És un Càmping de primera categoria situat en una de les millors platges de la Costa Brava, molt a prop de la localitat de l'Escala.

El Càmping Cala Montgó, a la Costa Brava, compta amb una àmplia i còmoda zona de piscina integrada a l'entorn natural, enmig de la pineda, per escollir espais per a prendre el sol o refrescar-se a l'ombra. L'entorn natural i la qualitat dels equipaments i serveis del càmping Cala Montgó a la Costa Brava, fa que disposi de la qualificació de càmping de primera categoria.

Al càmping Cala Montgó de la Costa Brava podreu disposar de:

• Places per a tendes
• Espais preparats per a caravanes
• Lloguer de Mobile-home
• Lloguer de bungalous

Al Càmping Cala Montgó de la Costa Brava, podreu comptar amb unes instal·lacions i infraestructures de qualitat, còmodes, agradables i enmig d'un entorn natural. Les parcel·les del Càmping Cala Montgó Costa Brava estan ubicades sota l'ombra de 120.000 metres quadrats de pineda mediterrània.

La Cala Montgó

És una de les cales més boniques de la Costa Brava. Situada entre les comarques de l'Alt i del Baix Empordà, és coneguda per la singularitat del seu paisatge típic de la Costa Brava, situada entre boscos de pins. La Cala Montgó rep, any rere any, el distintiu de Bandera Blava, que concedeix la Comunitat Econòmica Europea a les platges i fons marins d'alta qualitat. Les seves aigües són transparents i tranquil·les, d'un color blau turquesa. La platja queda protegida del vent del nord "la tramuntana" per la serra del Montgrí, que arriba fins al mar tot dibuixant el típic perfil de la Costa Brava. Aquesta situació privilegiada va fer de la Cala Montgó un perfecte refugi de pescadors, i encara avui el seu paisatge conserva intacte aquest caràcter mariner i mediterrani.

A la mateixa Cala Montgó s'hi poden practicar tot tipus d'esports marins i els visitants hi troben una àmplia oferta de serveis destinats a l'oci, la gastronomia, el senderisme, la cultura, etc. Al càmping Cala Montgó de la Costa Brava li oferim tota la informació que necessiti per a gaudir d'una bona estada en una de les millors platges de la Costa Brava.

Als voltants del Càmping Cala Montgó de la Costa Brava hi ha infinitat de llocs per visitar, per la seva situació cèntrica entre les comarques de l'Alt i del Baix Empordà. A la Costa Brava s'hi poden fer moltes visites d'interès. En detallem algunes, però si voleu informació de tot el que es pot fer a la Costa Brava, el personal del Càmping Cala Montgó de la Costa Brava us ajudarà a planificar les vostres excursions.

.

Nº d'inscripció al Registre de Turisme de Catalunya: KG000038

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!