Cambrils Charter Cambrils

Compartir
Club Nàutic, Passeig Miramar, 44, 43850 Cambrils
Contacte info@cambrilscharter.com
Veure vídeo

Cambrils Charter neix a Cambrils l'any 2005 i ofereix els serveis de lloguer d'embarcacions de vela, creuer i pesca. L'experiència en el món de la nàutica ha fet que tinguem 16 embarcacions al port de Cambrils i siguem líders en el lloguer d'embarcacions amb o sense patró.

Cambrils Charter posa a la seva disposició embarcacions de lloguer o xàrter de creuer, creuer gran luxe, pesca, vela i motor, amb o sense patró, destinades tant a particulars com a grups o empreses.

Pel que fa a creuer i creuer gran luxe disposem d'embarcacions amb port base a Cambrils, tant per a sortides d'una jornada com per a viatges més llargs. Les nostres possibilitats depenen de vostè. Així mateix, posem a la seva disposició embarcacions de creuers de luxe des 68 a 115 peus tant pel Mediterrani com pel Carib o Mèxic.

Les embarcacions de pesca tenen port base a Cambrils. Gaudeixin d'un dia de pesca, ja sigui al curricà de costa o altura, pesca de la tonyina o altres. Així mateix, posem a la seva disposició el lloguer d'aquestes embarcacions per al seu ús amb o sense patró. Igualment, el nostre equip de professionals podran introduir-lo en el món de la pesca si així ho desitja.

Navegueu i gaudiu de les sensacions de llibertat en un veler. Lloguem embarcacions amb o sense patró tant per sortides puntuals com per a sortides de llargues estades. Un viatge inoblidable passejant per sobre de les ones gràcies als nostres velers.

Cambrils Charter li ofereix la seva activitat de pesca com un dels productes amb major atractiu per família o amics. Un dia diferent on podrà gaudir del mar i els seus atractius.

Agenda

Fira del Vi de Miami Platja

31/03/2023 - 02/04/2023

Llegir més...

DanceSport, Competició europea de Balls Esportius a Cambrils…

06/04/2023 - 09/04/2023

Llegir més...

Destaquem...

Sorteig: una nit a l'Hostal Sant Bernat d'Olot

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!