Bizarre Escape Room Barcelona

Compartir
Carrer de Blesa, 24. Barcelona

Reserva online

Circus

No pots ni imaginar l'aventura que t'espera sota la carpa del Circ Bizarre. Les aparences enganyen!

El Circ Bizarre, amb gairebé cent anys d'història, compta amb una llarga trajectòria fent volar la imaginació de petits i grans. No obstant, durant la darrera dècada l'espectacle ha patit una forta davallada de públic. El director del circ, Felix Amagatto, ha pres una polèmica decisió per intentar fer el show més atractiu i així recuperar l'interès dels espectadors, però preferim que ho descobriu vosaltres mateixos. Ja teniu les vostres entrades?

Toys

T'atreveixes a colar-te en una antiga botiga de joguines de barri i descobrir què hi està passant?

La botiga de joguines del carrer del Gat Amagat és una de les més emblemàtiques del barri. A més de passar-hi llargues hores divertint-se, molts nens i nenes hi porten les seves joguines per a ser reparades i fer que tornin a lluir com noves. Els darrers mesos, però, el botiguer treballa en horaris ben estranys, té una actitud misteriosa i cada cop són més els infants que troben a faltar aquelles joguines que havien deixat reparant. Què succeeix?

Què és un Escape Room?

Un escape room és un joc d'aventura en viu on un grup de jugadors són tancats en una habitació en la  qual s'hauran de resoldre enigmes, trencaclosques i altres reptes físics i mentals per tal d'arribar al desenllaç d'una història i aconseguir sortir abans que finalitzi el temps.

Es tracta d'una activitat recomanada per a grups d'amics i famílies, que passaran una bona estona vivint una aventura en primera persona, similar a la dels videojocs, però fent ús dels cinc sentits, alhora que milloraran la seva escolta, la capacitat de treballar en equip, la imaginació i la creativitat.

També ha demostrat ser una activitat recomanada per a equips de companys de feina o projecte, ja que ajuda a enfortir lligams, resoldre conflictes i saber sortir en comú de situacions complexes, generant nous vincles entre els membres i posant en relleu les millors capacitats de cadascú.

Història

El primer escape room va ser creat l'any 2006 a Silicon Valley per un grup de programadors. Els misteris i reptes del seu joc estaven inspirats en les obres d'Agatha Christie. Aquest tipus de jocs es van començar a estendre per Estats Units, Xina, Japó i Europa, fins al punt que a l'any 2015 hi havia ja més de 2.800 sales per tot el món.

Avui en dia, els escape room són una activitat d'oci alternativa a l'entreteniment de masses o de gran consum, amb una gran varietat de sales i de temàtiques. Barcelona no ha estat aliena a aquest fenomen, comptant avui en dia amb desenes de sales que ofereixen una gran varietat d'experiències diferents.

L'equip promotor de GATAMAGAT SCCL, després d'una llarga experiència com a jugadors i reunint diverses habilitats i àmbits de coneixement, ens decidim a engegar el projecte Bizarre Escape Room, amb sales pròpies, originals i singulars: "Circus" i "Toys", ambientats en un circ i una botiga de joguines respectivament. També dissenyem jocs a mida per a esdeveniments, empreses i tota mena d'entitats.

 

Destaquem...

Guanya dues sessions al flotarium de Barcelona

Llegir més...

Fem turisme als museus del Garraf

Llegir més...

Agenda

Representació extraordinària del Misteri de la Selva a la…

22/09/2019

Llegir més...

Visites familiars al Palau Güell

22/09/2019 ...

Llegir més...

Festes de la Mercè a Barcelona

20/09/2019 - 24/09/2019

Llegir més...

Saló Nàutic Internacional de Barcelona

09/10/2019 - 13/10/2019

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!