Barcelona Helicopters Ullastrell

Compartir
Heliport Teresa Vilà. Ullastrell

Barcelona Helicòpters és més que una empresa de vols en helicòpter per Catalunya, és un atractiu turístic únic. Una experiència inoblidable, un record per a tota la vida.

És possible realitzar una de les nostres rutes turístiques però també crear un propi volpersonalitzat en helicòpter.

Vol en helicòpter per Montserrat

Aquest servei pretén ser, més que una visita turística, un vincle entre la natura, la cultura i el plaer de volar com un ocell en els nostres helicòpters.

El viatge serà la volta al massís, amb uns 25 quilòmetres de perímetre. El seu cim més alt és Sant Jeroni, a 1.236 metres. La silueta irregular i imponent de la serralada recorda les dents d'una serra, el que explica el seu nom català de "muntanya serrada". Es veuràn les formes incomparables i pics d'un mirador privilegiat. Amb el rerefons d'aquest impressionant paisatge, també es gaudeix de la vista aèria del monestir de Montserrat, la icona per excel·lència de la nostra cultura.

Tour en helicòpter per Barcelona

Amb aquest vol, es gaudeix de la vista panoràmica de la ciutat de Barcelona des del seu principal atractiu turístic: el mar. Es veu l'skyline de la ciutat i les espectaculars formes dels seus barris, carrers i avingudes directament des del mar.

En el camí, volarem sobre el Vallès Occidental (Rubí, Sant Cugat i Cerdanyola) i més endavant veurem la part nord del Parc de Collserola, el pulmó verd de Barcelona, abans de penetrar a l'àrea metropolitana. Es pot veure el nus de la Trinitat, la ciutat de Badalona, el Fòrum, el Port Olímpic, les platges de la Mar Bella, el Port Vell, la muntanya de Montjuïc, l'hotel W i l'Anella Olímpica. Una vista absolutament espectacular de tota la ciutat en tot moment des d'un punt de vista excepcional. 

Destaquem...

Sorteig: dues entrades dobles per la Passió d'Olesa de Montserrat

Llegir més...

Sorteig Instagram: Tres entrades dobles a L'Aquàrium de Barcelona

Llegir més...

Agenda

La Passió d'Esparreguera

23/03/2019 ...

Llegir més...

Festival de Jazz de Terrassa

06/03/2019 - 24/03/2019

Llegir més...

La Passió d'Olesa de Montserrat

24/03/2019 ...

Llegir més...

La passió d'Esparreguera

24/03/2019 ...

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!