Armonia, teràpies alternatives Banyoles

Compartir
Carrer del Pou, 1, Entresòl 2. Banyoles

Les teràpies que oferim, les tractem individualment, tant en els aspectes corporals i tot allò que té relació directa o indirecta a desequilibris físics, com en els emocionals, mentals i espirituals. Escoltant i respectant la resposta del cos.

Utilitzem només ingredients naturals i ecològics, i pràcticament no utilitzem aparells, ja que tots els tractaments solen ser manuals.

Troba el teu benestar intern i extern!

Les teràpies

Personalitzem tots els tractaments perquè volem oferir el millor resultat i el màxim benestar possibles a cada persona en el seu cas particular. Per completar el nostre treball amb un toc d'excel·lència, utilitzem només ingredients naturals amb garantia de qualitat i elaborem artesanalment, un a un, els cosmètics que dissenyem de manera personalitzada.

Els Tractaments de Benestar estan dirigits a millorar l'estat general, ja sigui perquè necessitem corregir un desequilibri energètic, una molèstia concreta a nivell físic, o bé perquè necessitem reduir el nostre nivell d'estrès i relaxar-nos a nivell mental o emocional. Tanmateix, en la majoria dels casos, ambdós nivells funcionen paral·lelament. Per això sempre es comencen els tractaments amb maniobres relaxants que predisposen a una millor recepció de qualsevol tractament posterior.

Estètica natural

Els tractaments facials que faig són suaus i respectant la teva pell. només utilitzo ingredients naturals, principalment procedents de cultiu ecològic, i trio els més adequats al teu tipus de pell. personalitzo l'aromateràpia de cada tractament en funció del que necessitis, tenint en compte el teu estat físic i anímic a més a més de la teva pell i preparo la teva fórmula d´olis al moment perquè sigui el més personalitzat i el més fresc possible.

Tots els tractaments facials són personalitzats i van acompanyats del massatge específic pel tractament i per el teu estat.

Destaquem...

Tres formatgeries premiades que no ens podem perdre Llobregat…

Llegir més...

Troba el teu estiu al Baix Llobregat

Llegir més...

Apunta't als nostres butlletins!

T'enviariem noves rutes, promocions, sortejos i molt més. Gaudeix de femturisme.cat des del teu correu electrònic!